30 Ιανουαρίου 2014

the week that music died


Τι κοινό έχει μια ιέρεια του cult underground σινεμά με έναν από τους πιο διάσημους τρομπετίστες της τζαζ και με έναν από τους πρωτοπόρους της rock n roll; Σε ποιο σημείο ενώνονται τελικά οι ιστορίες ενός αγαπημένου ψυχοπαθή που καταπίνει μικρόφωνα με μια gospel τραγουδίστρια αν τούτο δεν είναι ένα αεροπλάνο που συντρίβεται στη γη; 

Κάτι οι συνειρμοί και οι μνήμες κάτι μια μικρή (στα όρια της διατριβής) μελέτη δεν άργησαν να γεννήσουν και να γιγαντώσουν το μύθο της πρώτης ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ εβδομάδας του Φεβρουαρίου. Της εβδομάδας κατά την οποία ο θάνατος σέρνεται σαν ιός θερίζοντας έναν έναν πρωταγωνιστές και εκπροσώπους της rock n roll αντίληψης.

Αυτά θα έγραφα αν μου ζητούσαν ένα "δελτίο τύπου" για το αυριανό επεισόδιο. 

Στις 10:00 το πρωί όπως πάντα και όποιος/α επιθυμεί να μου κάνει παρέα δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio, πατώντας εδώ:



Friday, Jan 31st, 10:00 am (+2 GMT)

2 σχόλια:

  1. Πρώτη καταραμένη εβδομάδα του Φεβρουαρίου; Τι εννοείς;
    Καλημέρα και καλή εκπομπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που λες Ηφ, από την 1η μέχρι την 9η περίπου του Φεβρουαρίου (διαφορετικών ετών) εγκατέλειψαν τα εγκόσμια πάρα - μα πάρα - πολλοί καλλιτέχνες συγκεκριμένης θα έλεγα και παρόμοιας μουσικής αντίληψης. Σου απαντώ με καθυστέρηση γιατι δεν ήθελα να "προδ'ωσω" το κόνσεπτ. Να σαι καλά.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails