23 Οκτωβρίου 2014

sounds all Greek to me - vol 7



Λίγο μόνο πριν από την 28η Οκτωβρίου όπως άλλωστε συμβαίνει χρόνια τώρα στις μέρες πέριξ των εθνικών εορτών η εκπομπή ...φοράει τα τσαρούχια της και ξεκινά την έρευνα. Ακούει Soap & Skin, The Ex και Kaleidoscope. Σκαλίζει γνώσεις, δισκοθήκες και μουσικές εγκυκλοπαίδειες προκειμένου να συγκεντρώσει στο playlist της σκοπούς, αναφορές και τραγούδια «ελληνικής» θεματολογίας.  Hefner, Pulp, The Kinks. 

Ντόπια τραγούδια σε διασκευές ξένων καλλιτεχνών, άλλα με ελληνικότατους τίτλους ή εμβόλιμους ελληνικούς στίχους, μουσικές - όχι απαραίτητα φολκλόρ - εμπνευσμένες από τοπία ή μύθους των χωμάτων που πατάμε κι εμείς καθημερινά. Στα πλατώ του πικάπ οι Ariel Pink’s H.G., η P.J. Harvey και οι Savage Republic. 

Αυτήν την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου. Στις 10:00 το πρωί όπως πάντα.

Όποιος/α επιθυμεί να παραστεί στο αυριανό, δικτυακό μας, δημοτικό ραντεβού ώστε να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ μερικά από τα δεκάδες τραγούδια που έχω επιλέξει, δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground radio, πατώντας εδώ:




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

στις 10:00 το πρωί


Εντωμεταξύ τα παλιότερα αντίστοιχα επεισόδια και οι λίστες των τραγουδιών που ακούστηκαν σε αυτά μπορούν να βρεθούν εδώ:

4 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails