19 Δεκεμβρίου 2011

κραυγή, σιωπή και θόρυβος


 Μυαλλό δε βάζετε σ' αυτή τη χώρα. Βλέπετε τα δύσκολλα  και δεν κάνετε κράτει. Όλλο έξω και όλλο ξόδευε, καθόλλου δεν αλλλάξατε. Και μεις έτσι αρχίσαμε, στην αρχή δε το καταλλάβαμε καλλά μα όταν είχε έρθει ήταν αργά. Σας το υπόσχομαι έρχεται κι εδώ και θα είναι αργά και για σας όταν θα σας έχουν δέσει. Σας το υπόσχομαι και θα με θυμηθείτε. Το μόνο που δε σας εύχομαι είναι η τύχη μου. Μη χάσετε τους εαυτούς σας σε άλλλες χώρες, να ξεσκατίζουν ξένους γέρους αντί για τους γονείς σας και τα βράδια να αναρωτιούνται σαν και μένα, ποιά είμαι, ποια είναι η οικογένειά μου τελλικά, ποιος ήταν ο άντρας μου και πως μοιάζαν τα παιδιά μου. 16 χρόνια πέρασαν.

Αυτά είπε προχθές μια ανατολικοευρωπαία στο λεωφορείο, καθιστή μα με στεντόρεια φωνή προφήτη. Και γύρω με σφιγμένα στομάχια - φαίνονταν από τα πρόσωπα - όλοι κοιτάζαμε έξω από τα αχνισμένα τζάμια. 

 Φανταζόμουν αλλιώς ετούτη την ανάρτηση μα δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ, μάλλον φταίει ότι ακούω RnB και old skool techno σε κάποιο internet cafe  της πλάκας, ελλείψει δικτύου. 8 η μέρα τώρα - μια χαρά πάει η αποτοξίνωση που δεν την χρειαζόμουν, μια χαρά τα νεύρα και η πίεση που ανέβασα τις πρώτες μέρες. Δε μου λείπει το δίκτυο, μου λείπει το ιστολογείν.

vick, αντέχω. 

υγ. Αν δε με συνδέσουν οι μαλάκες μέχρι τις γιορτές και μιας κατα 93% η εκπομπή της Παρασκευής δε θα γίνει, επιφυλάσσομαι για μία κασσέτα δίωρη με εξειδικευμένο θέμα για πραγματικά δύσκολες ακροάσεις. Οι ρίζες του θορύβου. Χριστουγεννιάτικο δώρο κι έτσι. Την έχω ήδη έτοιμη  και την ακούω καθημερινά. 

7 σχόλια:

  1. Ακόμη η σύνδεση; Είμαι μαλάκες όντως..
    Αυτά είπε η κυρία.. κοντεύουμε και εμείς στα ίδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι καλά που σε άκουσα! Γερά με τσαμπουκά καλέ μου lemon μ'ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τσάκισε η απότομη εναλλαγή συναισθημάτων: από τον ενθουσιασμό που είδα ανάρτησή σου στο ρίντερ, πριν τη διαβάσω και δεδομένου του προβλήματος με τη σύνδεσή σου, στα λόγια της ανατολικοευρωπαίας κυρίας...

    Δεν ξέρω πώς φανταζόσουν την ανάρτηση, πάντως, έχω την εντύπωση ότι τα ποστ από το internet cafe τής πλάκας κερδίζουν σε αυθορμητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπότε αναμένω την κασέτα σου φίλε λεμ. καλή επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή κατά 7% δεν θα έρθετε; Χακ, Θα σε σκοτώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικά ενδιαφέρον: "δύσκολες ακροάσεις", "ρίζες του θορύβου". Μου τρέχουν από τώρα τα σάλια. Το "ρίζες" μου λέει ότι θα πας και πίσω σε πειραματικά δεκαετίας '60 ή και παλιότερα. Για δοκίμασέ μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ηφ: Ναι ναι, και νομίζω πως θα έχει και δεύτερο γύρο.

    @ vick: και γω χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω φίλτατη

    @ absentminded: έτσι είναι αμπζ, σκωτσέζικα ντουζ συνέχεια, δε γκρινιάζω , έχει και την πλάκα του. Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω και ευχαριστώ για τους μέσω τσόκο χαιρετισμούς. Με πήρε στο κινητό να τους διαβιβάσει <:}}


    @ Ανώνυμος : οσονούπω έρχεται φίλε

    @ Στάθης : οσονούπω έρχομαι φίλε !

    Αγαπητέ χαζομπαμπά είσαι σίγουρα ο ένας που θα κατεβάσeι τη συλλογή, και τουλάχιστο ελπίζω να την ευχαριστηθείς. Ο "θόρυβος" με ηρεμεί τελευταία, με ένα περίεργο σα mantra τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails