27 Αυγούστου 2012

πάρ' τους και στο γάμο σου



Φυσικά ο λόγος για τους Derdiyoklar.  Την βυθισμένη στην ψυχεδέλεια τουρκική hard rock μπάντα (στα χνάρια των Kaleidoscope και των Iron Butterfly) με τις σουρεαλιστικότατες αν μη τι άλλο εμφανίσεις σε γαμήλιες δεξιώσεις της γειτονικής χώρας. Το βίντεο κατά τη γνώμη μου αξίζει (δεξιοτέχνης ο κιθαρίστας όσο και το κοινό) και τα λέει όλα.

 #

Εντωμεταξύ προς τέρψη των jet set προσκεκλημένων στα ιδιωτικά πάρτυ ανά τον πλανήτη, πλήθος καλλιτεχνών που συνήθως βρίσκονται έτη μακριά από τις μικρές ή μεγάλες τους δόξες (πράγμα που καθορίζει και το κασέ της εμφάνισης) ενοικιάζουν εαυτούς ως διασκεδαστές,.

Κι ενώ για τον παραπάνω λόγο θεωρώ αυτή, φυσιολογική κατάληξη για τον ξεπερασμένο Tony Hadley των Spandau Ballet που πιθανόν χρειάζεται τόνωση της οικιακής του οικονομίας, απορώ που την ίδια τακτική εφαρμόζει ο αυξομειούμενης φήμης μεν, ζάπλουτος δε George Michael, ο εκατομμυριούχος Elton John ή η Aretha Franklin.  

Εκπλήσσομαι δε περισσότερο (φυσικά αρνητικά) όταν διαβάζω πως έτσι συμπληρώνουν τα προς το ευζην οι  Red Hot Chili Peppers
 και φτάνω στο σημείο να θεωρώ συνεπέστερους – κι ας μου είναι μουσικά ενοχλητικοί - τους γάλλους Gipsy Kings που ξεκίνησαν παίζοντας σε γάμους, βαφτίσεις και ιδιωτικά πάρτυ σα νοικιαζόμενη μπάντα από τους υπεραγαπημένους Violent Femmes που δυστυχώς κατέληξαν έτσι (αν και γι αυτούς τα έχω ξαναπεί εδώ).



2 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails