4 Ιουλίου 2013

το ημίτυφλο τζούκμποξ




Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος τσαμπουκαλής κόκκος άμμου, μια άνιση νυχτερινή μάχη με επιτιθέμενα μαξιλάρια ή κανένας γαμοϊός που τραυμάτισε το μάτι μου. Το αριστερό μάλιστα, το επονομαζόμενο "καλό" ή για να 'μαστε ειλικρινείς "καλύτερο από το άλλο".
Γιατί το δεξί όπως θα ξέρουν όσοι  διαβάζουν τις βλακείες μου από παλιά είναι "άστα να πάνε" ή "Πάλι καλά κύριε" όπως είπε χθες ο οφθαλμίατρος που δε δίνει αποδείξεις.

Δεύτερη μέρα τώρα λοιπόν, που τα βλέπω όλα με είδωλο, πως είναι άμα δεν πιάνει καλά η τηλεόραση και ένα δεύτερο περίγραμμα πλαισιώνει κάθε αντικείμενο; Έτσι. 

Γι αυτό λοιπόν απαρνούμαι το δόγμα “hoping for the best but expecting the worst και δε σπαταλάω άλλο χρόνο μπροστά στην οθόνη μπας και προλάβει να ξεκουραστεί ο οφθαλμός, μέχρι αύριο που είναι η " Εκπομπή των Ακροατών" όπου συμπληρώνονται 3000 τραγούδια on air με την επιλογή των τραγουδιών να βαρύνει αποκλειστικά τους ακροατές που έστειλαν και στέλνουν τις προτιμήσεις τους (και είναι πάρα πολλές και πάρα πολύ καλές).

Αύριο Παρασκευή 05 Ιουlίου στις 10:00 το πρωί (και για ...όσο πάρει), συμπλέξτε τις δικτυακές σας ίνες με εκείνες του indieground online radio,  για να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ τα τραγούδια που διαλέξαμε, πατώντας εδώ:


υγ. Για αφισάκι ούτε που να το σκέφτομαι.


5 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails