19 Ιουνίου 2014

ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι



... ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι, Ιουνίου μεσούντος, ο σταθμός κλείνει για καλοκαιρι!

Εκτός απροόπτου λοιπόν, αύριο είναι το τελευταίο Παρασκευιάτικο επεισόδιο την ώρα που η 3η σαιζόν της εκπομπής εκρήγνυται μέσα στο καλοκαίρι και οι προγραμματισμένες διακοπές του indieground είναι εδώ. Πως δεν το είχα στο νου τόσο καιρό; 

Ετοιμάζω λοιπόν ένα επεισόδιο που δεν θα αντανακλά μονάχα τη διάθεση της εβδομάδας που διανύουμε αλλά ολόκληρου του τρίτου ραδιοφωνικού χρόνου που περάσαμε παρέα. ίσως λίγο παραπάνω ...συγκινησιακά φορτισμένο (?) ως αποχαιρετηστήριο. Βγαλμένο όπως πάντα μέσα από φρέσκα και παλιά ακούσματα, κυκλοφορίες όχι απαραίτητα χθεσινές από χιλιάδες βινύλια, cd, κασσέτες, 45αρια και mp3. Με τραγούδια αφιερωμένα στον καθένα και την καθεμία μας ξεχωριστά αλλά και όλους μας μαζί.
 

Α, και κάτι ακόμα όμως. Ένα διπλό βινύλιο, κατευθείαν από τη δισκοθήκη μου, το "The kids are alright" των Who, χαρισμένο δώρο της εκπομπής (και δικό μου) σε κάποιον/α τυχερό ακροατή/ακροάτρια απ' όσους στείλουν email κατά τη διάρκειά της στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστολογίου. 

αυτήν την Παρασκευή, 20 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί όπως πάντα. Όποιος/α επιθυμεί να μου κάνει ραδιοφωνική παρέα δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio, πατώντας εδώ:




Κάτι μου λέει πως θα ξανασυναντηθούμε σύντομα, πρέπει να είναι οι Byrds. 

4 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails