3 Ιουνίου 2014

Τρίτη βράδυ στο κέντρο της πόλης



Καθώς η ζωή συνεχίζεται στους ρυθμούς της (στους όποιους ρυθμούς έχει εμπλακεί και χορεύει ο καθένας), είναι τα απρόσμενα κι έκτακτα γεγονότα που ανακόπτουν την καθημερινότητα και ενίοτε την επανακαθορίζουν με ένα αγανό reset. Και δεν αναφέρμαι σε κανένα γιγάντιο γεγονός που θα τράνταζε θεμέλια και τείχη. Στο μυαλό μου έχω πράγματα απλά, όπως μια τυχαία συνάντηση, ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα, μια διαδρομή έξω από το χάρτη, μια ιδιαίτερη out of the blue σκέψη, μια συγκυρία, ένα άλμπουμ του Eric Dolphy ή μια απρογραμμάτιστη εκπομπή στο σταθμό. 

Ένα επεισόδιο "εκτός τάξης" ξανά, σήμερα το βράδυ, και την εκκίνηση όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις τη δίνει ο προσκεκλημένος. Ο Νεκ. Σε ένα μουσικό αλισβερίσι από εκείνα που συνηθίζαμε πέρσι από καιρό σε καιρό και επαναλάβαμε επιτυχώς μόλις μια-δυο εβδομάδες πριν, στη φετινή σεζόν. Με φρέσκα και παλιά ακούσματα όπως πάντα, κυκλοφορίες όχι απαραίτητα χθεσινές από βινύλια, cd, κασσέτες, 45αρια και mp3. 

Μεταξύ μπυρών (όπως πάντα) και την πρόσφατη απαγόρευση στην είσοδο φασαριόζικων τσιπς στο στούντιο σε ισχύ. Και κάποιους φίλους guest stars (η Β είναι σίγουρη γι αυτό πρόλαβε και χώθηκε και στην αφίσα *) που θα περάσουν από το στούντιο να μας ακούσουν πιο ζωντανά κι από το δικτυακό live. 

“Neon Lights”, λοιπόν, (s03e36), αυτήν την Τρίτη, 13 Μαΐου, στις 8:00 το βράδυ. Όποιος/α επιθυμεί να μας κάνει ραδιοφωνική παρέα δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio, πατώντας εδώ:





* προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η κομψότητα των εικονιζόμενων σττην αφίσα, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, τουλάχιστον στη γενειοφόρα δική μου περίπτωση.



2 σχόλια:

  1. Kaλησπερα .Να υποθεσω ότι η μεσαια τηs φωτογραφιαs είναι η le.ti .Πλακα κανω θα τα πουμε στιs 8 λοιπον.Καλη εκπομπή φιλε .(με encore)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Salaok, τελικά ήμασταν ...μόνο οι 2 μας, δεν ήρθε η guest φίλη (όχι δεν ήταν η lefti που επρόκειτο να φανεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails