25 Σεπτεμβρίου 2014

το αύριο που ποτέ δε γνωρίζει



Turn off your mind, relax and float down stream
It is not dying

Lay down all thoughts, surrender to the void
It is shining

Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του κ. Leary, απενεργοποίησα το μυαλό κι αφέθηκα χαλαρός στις ορέξεις του αύριο. Κάνοντας χρήση - αντί πεγιότ, αμίδιου του δ- λυσεργικού οξέος ή άλλης ψυχεδελικής ουσίας - της τοπικής αναισθησίας ενός οδοντιατρείου αποφευγω τον τεχνητό ήλιο που σημαδεύει τη φάτσα μου αδιαφορώντας ταυτόχρονα για τους τροχούς που σπινιάρουν στον υδροξυ-απατίτη των δοντιών μου. Η εφήμερη ύπαρξη μιας μύγας καθισμένης στη λάμπα αλογόνου του ταβανιού μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου και δεν είναι παρά πολύ αργότερα που κάνω τον αναμενόμενο (Mr. White) συνειρμό. 

- Μπύρα επιτρέπεται να πιεις, στο φαγητό πρόσεχε μόνο μη μασήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, μου απαντά ο γιατρός κι εγώ συνεχίζω να μην ανησυχώ για τίποτα. Άλλωστε όλα δείχνουν εντάξει, ακόμα και η μικρή μου διπλωματική με θέμα το μπητλικό "Tomorrow never knows" είναι ήδη έτοιμη προς παρουσίαση:

 Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί όπως πάντα το δεύτερο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν (s04 ep02)  της εκπομπής "στον λεμονοστίφτη".  

Όποιος/α επιθυμεί να παραστεί στο δικτυακό μας ραντεβού αρκεί να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio, ώστε να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ τα τραγούδια που έχω διαλέξει, πατώντας εδώ:



2 σχόλια:

  1. Έκανα τον Μr.White συνειρμό μία αράδα πριν από κείνη που τον αναφέρεις. Θα κουβαλάμε για χρόνια το BB.

    Αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αμπζ, ναι ο mr. White είναι όντως βαρύ φορτιο της pop κουλτούρας στις πλάτες μας!
      *)

      Σήμερα λοιπόν.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails