29 Οκτωβρίου 2014

listen to what you need


Η τέταρτη εκπομπή των ακροατών είναι ήδη στα σκαριά, το playlist αυτής όλο και μακραίνει και θα γίνει γεγονός with a little help from my friends μεθαύριο Παρασκευή 31 Οκτωβρίου. 

Ένα επεισόδιο αφιερωμένο στους φίλους ακροατές – φανατικούς ή μη - που μου κρατάνε συντροφιά ακούγοντας τα εβδομαδιαία μου ημερολόγια και τις μουσικές συλλογές άλλοτε ζωντανά κι άλλοτε ηχογραφημένα. Του οποίου η διάρκεια θα υπερβεί σίγουρα τις συνηθισμένες 2 ώρες. 

Διάλεξε και σύστησέ μου όποιο τραγούδι, παλιό ή καινούριο, σε έχει συνεπάρει και θέλεις να ακούσουμε παρέα κι εγώ τ' αδύνατα δυνατά θα κάνω για να το βρω: θα το ψάξω, θα το ψηφιοποιήσω από βινύλιο, θα το κατεβάσω, θα το αγοράσω, στη χειρότερη αν χρειαστεί θα το τραγουδήσω. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ζητήσεις εγκαίρως.

Όλες οι δίοδοι επικοινωνίας (email, σχόλια στο blog, facebook, σταθερά/κινητά τηλέφωνα) είναι ανοιχτές για τις παραγγελίες. Είμαι ήδη σε εγρήγορση και ευχαριστώ ενθουσιασμένος όσους/ες έχουν ήδη συμμετάσχει με τις μουσικές τους προτιμήσεις. Πολλοί οι νέοι ήχοι που φτάνουν στα αυτιά μου. 

Όποιος/α επιθυμεί να παραστεί στο δικτυακό μας, "freedom of choice" ραντεβού ώστε να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ τα τραγούδια που έχουμε επιλέξει, δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground radio, πατώντας εδώ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



από τις 10:00 το πρωί και μέχρι  ...όσο πάρει


3 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails