27 Σεπτεμβρίου 2012

τα ανάλογα μεγέθη


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, όπως πάντα από το στούντιο του indieground radio ο υπογράφων θα είναι πάλι  "στον λεμονοστίφτη". Κλασσικά στις 10 το πρωί και για 2 ώρες με πάρα πολύ καλή μουσική (*).

Όσοι πιστοί (και ξύπνιοι) ακούσετε πατώντας εδώ:



 Αν κάποιος πάλι, θέλει, μπορεί να περάσει από το στούντιο για καφέ, κερνάω.  


(*) Ακούω δεκάδες άλμπουμ τελευταία [με τον αριθμό τους δε, να είναι ανάλογος του πρωτοφανούς ελεύθερου χρόνου μου, ο οποίος είναι αντιστρόφως ανάλογος των εργατοωρών που μου αναλογούν, οι οποίες είναι δυστυχώς ανάλογες των χρημάτων που άλλοτε αποκαλούσα εισόδημα και φέτος  χαρτζιλίκι, το οποίο καθορίζει τον αυξανόμενο ρυθμό εκροής χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό που φιλοξενεί τα έτοιμα (ξέρεις αυτό που λένε “ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενων ετών” στο έντυπο Ε1 της εφορίας, ή στην καθομιλουμένη “τρώω από τα έτοιμα” ) ενώ παραδόξως αφήνει τη διάθεση (της μισής μέρας), σε αμετάβλητα – και αρκετά υψηλά μάλιστα– βαρομετρικά] κυρίως από βινύλια και κάμποσα από αυτά προσπαθώ σιγά σιγά να τα μετατρέψω σε mp3. Ε λοιπόν κάποια από αυτά θα ακούσουμε στο 46ο επεισόδιο του λεμονοστίφτη. .



7 σχόλια:

  1. Λυπάμαι για την ανάλωση κεφαλαίου, χαίρομαι πολύ όμως για τα υψηλά βαρομετρικά!
    Τον καφέ θα τον κεράσω εγώ και δεν σηκώνω κουβέντα, μόνο που όταν έχεις εκπομπή βρίσκομαι στην άλλη άκρη της πόλης και εργάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λυπάσαι, ανδαλουσιανέ σκύλε, η ζωή είναι πότε έτσι πότε αλλιώς, το ξέρουμε από χρόνια.
      Όσο για το ποιος θα κεράσει τον καφέ το συζητάμε, για αύριο φυσικά τίμα το ιερό δικαίωμα στην εργασία και καλή ακρόαση (αν τύχει και ακούσεις).

      Διαγραφή
  2. Θα προλάβω να ακούσω τα πρώτα 3 τέταρτα...μετά κονσέρβα...
    Χαίρομαι που το ηθικόν είναι ακμαιότατον!
    Κι εύχομαι σύντομα το χαρτζηλίκι να γίνει πάλι εισόδημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails