11 Ιουλίου 2013

ένα ακόμα τελευταίο επεισόδιο



Τρομαγμένος από την ολοήμερη επίθεση των ηλεκτρικών συσκευών που σημειώθηκε εχθές εναντίον μου βγήκα από το σπίτι και κατηφόρισα βραδιάτικα στο μετρό να συγχρωτιστώ με το ανθρώπινο είδος.  

Με το κατατρυπημένο σχεδόν σάπιο  χέρι της προτεταμένο με πλησίασε η γυναίκα της πλατείας Συντάγματος. Επιθετικά. Κι εγώ αντανακλαστικά, πισωπάτησα, άλλαξα πορεία και την προσπέρασα με το βλέμμα στραμμένο αλλού, διαπιστώνοντας με ντροπή  « Τι μαλάκας που έχω γίνει!». 

Δε θέλω χρήματα, μόνο κάτι να φάω, την άκουσα να μουρμουράει και πλέον ήταν φανερό πως η παραπάνω διαπίστωση/αυτοκριτική δε σήκωνε πλέον καμία ένσταση.  Με χρόνο απόκρισης στη συνείδησή μου τα μερικά δευτερόλεπτα σταμάτησα, ξαναλλαξα κατεύθυνση και χώθηκα στο κοντινό έβερεστ. Πήρα μια τυρόπιτα κι ένα νερό και της τα πήγα. 

Κοίταξε κουρασμένα μία την τυρόπιτα και μία εμένα, άπλωσε το χέρι , τα πήρε και με την ένρινη φωνή της μου είπε 6 λέξεις μόνο:  
 - Εγώ ήθελα μπισκότο και χυμό όμως!

Πέντε λεπτά αργότερα κι ενώ οι λέξεις  αμηχανία, αχαριστία, έμπλεξα, κρίμα είχαν φτάσει και προσπεράσει από το μυαλό μου, συνειδητοποίησα πως είχε δίκιο. Έπρεπε να την είχα ρωτήσει τι θέλει να φάει. Δεν το σκέφτηκα και δεν ήταν καν θέμα κόστους. Πάνω κάτω τα ίδια χρήματα θα έδινα στην τελική.

Αν θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, οποιονδήποτε, πρέπει πρώτα να μάθεις την ανάγκη του (ή αν είναι αλλεργικός στο τυρί).

Μετά πήγα στο Όμικρον. Το στέκι της Τετάρτης όσων εμπλέκονται στις μουσικές του σταθμού. Κλείνει οσονούπω για καλοκαίρι βλέπεις ο indieground και μια ακόμα συνάντηση με ωραίους ανθρώπους και φίλους – ειδικά εν μέσω μπύρας – είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Αύριο Παρασκευή 12 Ιουlίου στις 10:00 το πρωί (και για 2 "μόνο" ώρες) λοιπόν, το τελευταίο επεισόδιο (το 90ο) της δεύτερης σεζόν της εκπομπής "στον λεμονοστίφτη" θα πάρει σάρκα και οστά. Ελπίζω χωρίς (ιδιαίτερους) μελοδραματισμούς. Νομίζω πως αυτούς (τους μελοδραματισμούς εννοώ) τους αποφύγαμε με το στήσιμο της πραγματικά διασκεδαστικής - τουλάχιστον για μένα - εκπομπής/αφιερώματος στους ακροατές την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι όποιος/α επιθυμεί να συντροφεύσει αύριο το "End Of The Season" επεισόδιο αρκει να σθμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio,  για να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ τα τραγούδια που έχω διαλέξει, πατώντας εδώ:











6 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν έπρεπε να ρωτήσεις, πάντως έκανες μια καλή κίνηση..
    Καλή εκπομπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ηφ,

      νομίζω πως τελικά έπρεπε, παρ' όλο που στην αρχή μου'ρθε λίγο απότομο

      Διαγραφή
  2. Τελικά νομίζω καταλήξαμε (;) ότι "πρέπει" να ρωτάμε αφού άλλαξαν οι καιροί...

    Ωραία χθες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα που καταλήξαμε !!!
    Τώρα πλέον ξέρεις !!!
    Ωραία εχθές :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα, μάλιστα, τώρα εγώ ξέρω

    Ωραία χθες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails