24 Οκτωβρίου 2013

UPDATE is it like today: μια 5η ελληνική ματιά



UPDATE  

Δυστυχώς (τουλάχιστον για μένα) το επετειακό επεισόδιο της Παρασκευής αναβάλλεται - αν όχι ακυρώνεται - λόγω τεχνικών προβλημάτων του σταθμού. Κρατάω το playlist όμως μπας και καταφέρουμε να το ακούσουμε αν υπάρχει διάθεση στο αμέσως επόμενο δικτυακό μας ραντεβού.



υγ. Αν θες να πάρεις μια γεύση από προηγούμενα ελληνόχρωμα επετειακά επεισόδια  και τα playlist των τραγουδιών που ακούστηκαν σε αυτές  δεν έχεις παρά να ανατρέξεις εδώ:



Έφτασε ο καιρός, όπως άλλωστε συμβαίνει 2 φορές το χρόνο, για ένα ακόμα επεισόδιο με κάμποσο «ντόπιο» ηχόχρωμα. Ενόψει 28ης και εθνικής εορτής λοιπόν έχω επιλέξει (μετά από ενδελεχή ...μελέτη) να ακούσουμε τραγούδια με ελληνική θεματολογία, καλλιτέχνες απ’ όλον τον κόσμο να συνθέτουν ή να διασκευάζουν ελληνικά θέματα αν δεν τα τραγουδούν κιόλας (ή μάλλον να προσπαθούν να τα τραγουδήσουν) στα ελληνικά δίνοντας τη δική τους ματιά που μας αφορά. Μαζί και κάποιους δικούς μας με διεθνή αναγνώριση.

Οι Kinks, οι Fall, η Ella Fitzgerald, οι They Might Be Giants, οι Savage Republic (κλασσικά), οι Beatles, οι Nits, οι Beach Boys, οι Tuxedomoon, οι Devil’s Anvil, οι Beach Boys, οι Dead Can Dance, η Συμφωνική Ορχήστρα της Μόσχας, ο Cohen και πάρα πολλοί άλλοι είναι μόνο μερικοί απ’ όσους δήλωσαν μέχρι τώρα ή θα ξαναδηλώσουν τη σχέση τους με τη χώρα μας μέσα από τον λεμονοστίφτη.

Παρασκευή 25η Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί όπως πάντα και
όποιος/α επιθυμεί να συμ-παραστεί στο εορταστικό επεισόδιο που φέρει τον τίτλο "is it like today?" - δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio,  για να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ τα τραγούδια που έχω διαλέξει, πατώντας εδώ:






5 σχόλια:

  1. Θα φύγω και δεν ξέρω αν θα την ακούσω, πάντως θα την κατεβάσω και θα δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηφ, μέχρι τώρα τουλάχιστον κανένας δεν την άκουσε. Καλό τριήμερο να έχεις.

      Διαγραφή
    2. Οπότε τα λέμε άλλη μέρα!!! Καλό τριήμερο!!!

      Διαγραφή
  2. Μόνο να υποψιαστώ μπορώ την απογοήτευσή σου. Τόσο ψάξιμο και προετοιμασία. :(
    Γιατί να ακυρωθεί; Μια χαρά νόημα θα έχει ακόμα και αν γίνει κατόπιν εθνικής εορτής.
    Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αμπζ, υποψιάζεσαι μόνο την παρανυχίδα αυτής! Το σκέφτομαι ήδη να το πάρω ως αναβολή και όχι ακύρωση. Θα δούμε.

      Καλό τριήμερο να έχουμε.

      υγ. το postpone πάντα μου άρεσε περισσότερο όταν μάθαινα αγγλικά αλλά το cancel χρησιμοποιούσα συχνότερα

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails