14 Νοεμβρίου 2013

έλλειψη βαρύτητας


Είχα κολλήσει να παίξω ένα τραγούδι στην αυριανή εκπομπή που δεν το έβρισκα με τίποτα. Δίσκοι, κασσέτες, mp3, torrent, δίκτυο κλπ κλπ. Πουθενά. Λίγο πριν συμβιβαστώ με την ιδέα ότι "δεν" σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τα μεγάλα μέσα.

- Έλα φίλε (*) μπας και έχεις το "...." (έκπληξη), σε παρακαλώ, και αν δε σου κάνει κόπο, και ...

- Χμμμ, κάτι θα κάνω!

Λίγη ώρα μετά το λινκ με το εν λόγω τραγούδι ήταν στο inbox μου. Έκλεισε το playlist για αύριο.

Σαν έτοιμο από καιρό, και μέσα στο πνεύμα των ημερών, ένα ακόμα επεισόδιο (S03Ep07περιμένει να βρει το δρόμο του στον δικτυακό αέρα. Τραγούδια που περιστρέφονται γύρω από λέξεις, έννοιες και ιδέες ξεδιαλέγονται και στοχοποιούν την κεντρική ιδέα του επεισοδίου που φέρει τον τίτλο «No gravity here».

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου  στις 10:00 το πρωί όπως πάντα λοιπόν και όποιος/α επιθυμεί να συμ-πορευτεί μαζίμου στο αυριανό επεισόδιο δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio,  για να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ τα τραγούδια που έχω διαλέξει, πατώντας εδώ:


(*) ο φίλος Electric Looser, οικοδεπότης του πάλαι ποτέ Blue Beat In My Soul άνοιξε (μετά το τέλος αυτού) ένα καινούριο μπλογκ για να  συνεχίσει το μουσικό του - και όχι μόνο - ταξίδι σ' αυτό και εγώ τον καλωσορίζω ξανά και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ο τίτλος αυτού:






3 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails