4 Δεκεμβρίου 2013

τα πόστερ


Με φωτογραφίες  αγαπημένων μου ανθρώπων ή λεπτομέρειες (όπως η πάνω αριστερή γωνία ή δύο μεγεθυμένα τετραγωνικά εκατοστά) αυτών, εικόνες που έχω τραβήξει εγώ, αποδελτιώσεις εντύπων λίγο πριν πεταχτούν, παιχνίδια σε πρωτόγονα για την επεξεργασία φωτογραφιών προγράμματα, σπανιότερα δάνειες - κοινώς κλεψιμαίικες – ιδέες από προϋπάρχοντα πόστερ ή παραλλαγές αυτών, φανερά ή και κρυφά μηνύματα – πολλές φορές χωρίς αποδέκτη –, εκτυπώσεις, διαθέσεις κρυμμένες πίσω από τίτλους τραγουδιών ή στίχων, βιαστικά ψήγματα καλλιεργούμενης γραφιστικής (όπως παλιά που ζωγραφίζαμε τα εξώφυλλα στις κασσέτες μας με πολύχρωμα στυλό ένα πράγμα) παρέα με καφέ ή τσάι και κανα τσιγάρο στήνω σε εβδομαδιαία πλέον βάση τα αφισάκια που «διαφημίζουν» τα επεισόδια της εκπομπής που αισίως κλείνει τα 100 πρώτα της βήματα. Και το ευχαριστιέμαι.

6 σχόλια:

 1. Τι ωραία τα συγκέντρωσες!
  Σου έχω πει ότι θέλω να μου μάθεις να κάνω τέτοια σούπερ αφισάκια, αλλά δε με πήρες στα σοβαρά. [Καλά, μη με πάρεις τώρα, σε αυτό το σχόλιο, που αστειεύομαι. :D]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έλεγα να τα βάλω τα αφισάκια όλα και αριθμημένα σε μια ανάρτηση και να "προκαλέσω" ψηφοφορία αλλά μετά σκέφτηκα ότι η πολλή αυτοαναφορά βλά[τει. Χεχε.

   Όποτε θέλεις να σου μάθω αν το έχεις όρεξη. Ειλικρινά.

   Διαγραφή
 2. Τα κοιτούσα και ζαλίστηκα! :)
  Ωραία το έφτιαξες!
  Να τις χιλιάσεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ φίλε Ηφ. Να τις χιλιάσεις και εσύ τις ακροάσεις!!!

   Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails