18 Δεκεμβρίου 2013

ο Ρ. στο clockenflap

Οσονούπω - σε κανά μήνα δηλαδή -, συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια ύπαρξης του μπλογκ και μέσα στις διάφορες σκέψεις που κάνω για το μέλλον και την τύχη του φυσικά καταλαμβάνουν χώρο κι εκείνες που αφορούν  κάμποσους ωραίους ανθρώπους που γνώρισα μέσα από αυτό.

Όπως τον Ρ. που ζει στο Hong Kong που έπειτα από τα πρώτα σχόλιά του στο ιστολόγιο, επιδίωξε τη γνωριμία σε κάποια από τις πανσπάνιες επιστροφές του στην Ελλάδα. Τον Ρ. που γνωριστήκαμε κουβέντα στην κουβέντα περπατώντας στην Αθήνα μια Παρασκευή μετά την εκπομπή, πίνοντας  καφέ και μπύρες στο καφενείο του εθνικού κήπου με τις πάπιες να περιφέρονται ολούθε. 


Τον Ρ. που μέσα στο μόνιμο (λόγω εργασίας) jet lag του βρίσκει συχνά χρόνο να στείλει τις απολαυστικές ιδιόρρυθμης γραφής, blade runner ανταποκρίσεις του από την άλλη μεριά του πλανήτη (ενίοτε συνοδευόμενες από φωτογραφίες του) όταν δε μου περιγράφει ζωντανά στο skype την επιστροφή του σπίτι στους μεταμεσονύχτιους υπερφωτισμένους δρόμους της πόλης του. 

Σήμερα πήρα την ανταπόκρισή του για το φεστιβαλ Clockenflap και την παραθέτω καθώς σέβμαι και με το παραπάνω τη μουσική του άποψη. 

"γεια σου αγαπητε λεμον,

....παρακαλουθω το ηλεκτρονικο σου γιγνεσθαι κι ελπιζω να παλευεις και να την παλευεις ως εχει.... επισης ελπιζω να εισαι καλα απο υγεια, διοτι ημεις οι σαρανταπλας βαινουμε αισιως στη δεκαετια του αγχους...
...αυτα μαζι με καποιες φωτογραφιες απο το τριημερο φεστιβαλ clockenflap οπου ειχε αρκετες μπαντες και παρ'οτι η προσελευση του κοζμου δεν ηταν και τοσο μεγαλη εν συγκρισει με τα ονοματα, ηταν καλα.


ειδαμε (μαζι με το μικρο σε παρθενικο βαπτισμα) Black Rebel Motorcycle (τυπικη εμφανιση, ατονη), Four Tet (απροσδοκητα και απογοητευτικα βαρετος), Bonaparte (τσεκαρε τους, ενα κραμα παλαιων Devo με !!!, Chicks on Speed και YSPWSD), Modeselektor (7/10), Efterklang (βαρρρρετοι ως θανατου), Tegan & Sara (καλες αν και μεσημερι), Chic με Νeil Rodgers (ετων ~70 αλλα πραγματικη σκηνικη παρουσια και οχι μαλακιες και σταριλικια), Franz Ferdinand (αισχος), Austra (8/10),Strypes (6/10), 


French Cowboy & the One (τσεκαρε το αυτο!), τους κινεζο-μογγολους Hangai (ενα κραμα Pogues, με μογγολικο εθνικ, και πανκ. αυθεντικοι και με ενεργεια), Metric (σαχλαμαρα. απλα), Nina Nesbit (πολυ ωραια αγγλικη φωνη, η οποια δε μου αρεσει αλλα ειδα πολυ attraction στο κοινο, για αυτο τσεκαρε το) και τελος τους μεγιστους γαλλους La Femme οπου γαμησαν μανες με ενα κραμα ψυχο-vintage-elctro-billy (σορρυ για τη λογοπλασια αλλα δε μου κολλαει κατι αλλο).



αυτα.
th1nk/b1nary"

Την καλημέρα μου.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Ωραίο όνομα έχει το φεστιβάλ.. αλλά από μπάντες όλες άγνωστες... σε μένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ηφ, πολλές από τις μπάντες που γράφει ο Ρ. δεν τις ξέρω ούτε εγώ. Τις ψάχνω τώρα όμως.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails