23 Ιανουαρίου 2014

είναι θέμα εκπαίδευσης



Κάτι αδιάφορο (έως και ενοχλητικό) παίζει σε κάποιο μουσικό κανάλι στην τηλεόραση, είμαστε μαζεμένοι σε κάποιο φιλικό σπίτι, έχουμε μόλις αποφάει κι έχουμε βαρύνει, κάποιες λίγες κουβέντες, 1-2 μπύρες, guitar hero όσοι δεν έχουν χυθεί σε πατώματα και πολυθρόνες. Εκείνη η γλυκύτατη βραδυνή βαρεμάρα που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια πλανάται στον αέρα 

Bad Education. Κάπου πρέπει να είδαμε τις δύο λέξει γραμμένες και οι δυό μας αλλιώς δεν εξηγείται το "Ρε φίλε τους ξέρεις τους Blue Orchids;" που με ρώτησε ο Κ. την ίδια ώρα που σκεφτόμουν κι εγώ την ξεχασμένη αγγλική μπάντα του 80-κάτι.  Λίγο πριν το διαλύσουμε ο Κ μου χάρισε το δίσκο των Blue Orchids από τη δισκοθήκη του. 

Ακούω το Bad Education των Blue Orchids κι ενώ κοιτάζω φωτογραφίες από μια από δεκαετίας εκδρομή μας στην Αίγινα,  βλέπω καθαρά το αφισάκι της επόμενης εκπομπής πριν καν το παίξω γραφίστας και ασχοληθώ με το "στήσιμό" του.  Μένει μόνο να τελειώσω τη διαλογή των τραγουδιών για το αυριανό επεισόδιο.

Αύριο λοιπόν, στις 10:00 το πρωί όπως πάντα, όποιος/α επιθυμεί να μου κάνει παρέα δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio, πατώντας εδώ:


2 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι θυμήθηκα το "κακή εκπαίδευση" του Αλμοδόβαρ.. νομίζω κιόλας..
    :) Καλή εκπομπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός! Παρόλο που δεν πέρασε από το μυαλό μου παρά πολύ πολύ αργότερα. Καλή ταινία μια που την αναφέραμε πάντως. Καλημέρα Ηφ.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails