17 Σεπτεμβρίου 2014

η 4η ενσάρκωση: with light & with love



Τέλειωσαν οι διακοπές, μπήκε ο Σεπτέμβρης, η θερμοκρασία συνήλθε, ήρθαν τα πρωτοβρόχια, τα φυλλοβόλα δέντρα εννοείται πως βάλθηκαν να φυλλοροούν, τα χελιδόνια ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, άνοιξαν και τα σχολεία. Κάπου εκεί έπιασε τα φθινοπωρινά μηνύματα και ξεκίνησε να εκπέμπει ζωντανά και ο indieground. Κι έβαλε τις μηχανές στο full κατευθείαν ήδη από προχθές, για έκτη χρονιά. 

Κι αφού μέρα με τη μέρα οι φιλοξενούμενες εκπομπές ξεδιπλώνουν τα νέα τους πρώτα βήματα στο καινούριο πρόγραμμα του σταθμού ετοιμάζομαι κι εγώ για τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Θα φορέσω τα καλά μου αυτήν την Παρασκευή. Πρωί-πρωί, θα ζαλωθώ τις σκέψεις μου, τις μουσικές και τα τραγούδια που άκουγα τους μήνες που δεν είχα πρόσβαση σε μικρόφωνα, κονσόλες και οπτικές ίνες, μαζί κι εκείνα που ανακάλυψα έκτοτε, και θα κατηφορίσω επί σκοπώ στο κέντρο της πόλης. Καλοχτενισμένος, με το απύθμενο τρακ εκείνου του καψούρη που μελετάει από καιρό το επικείμενο ραντεβού και ταυτόχρονα δεν είναι σίγουρος ότι θυμάται πως να κοινωνεί και να διοχετεύει στο στόχο την αξόδευτη ερωτική του διάθεση.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, λοιπόν,  στις 10:00 το πρωί (και για 2 "μόνο" ώρες) ξεκινά το πρώτο επεισόδιο (το 130ο) της τέταρτης σεζόν της εκπομπής "στον λεμονοστίφτη".  

Όποιος/α επιθυμεί να παραστεί στο δικτυακό ραντεβού στο "The Third Coming" αρκει να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio, ώστε να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ τα τραγούδια που έχω διαλέξει, πατώντας εδώ:



υγ/ Music will save us all. 

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κάθε ευχή καλοδεχούμενη αγαπητέ Ηφ (οι δικές σου πιάνουν αν θεμάμαι καλά)

      Διαγραφή
    2. Πιάνουν λες; Μήπως να αρχίσω να τις πουλάω να βγάζω το κάτι τις μου! χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Γεννημένος επιχειρηματίας! Μπράβο!

      Διαγραφή
  2. αντε με το καλο (τι άλλο να πω ? και στο bbc)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλτατε salaok, μια χαρά την είπες την ευχή. Όσο για το bbc πρέπει να διορθώσω πρώτα την προφορά μου...

      ελπίζω να τα πούμε αύριο

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails