2 Απριλίου 2015

σε μια ημέρα μόνοΤην ώρα που ο Φεβρουάριος αποχωρεί εν μέσω άνοιξης διστακτικότερα ακόμα κι από το χθεσινοβραδινό hangover και οι συγκεντρώσεις του γαλακτικού οξέος στο σώμα μου παραμένουν αναίτια υψηλές και με καθιστούν κουρασμένο, προσπαθώ να αυτοσυγκεντρωθώ προκειμένου να ετοιμάσω εγκαίρως το κλασσικό ένα επεισόδιο-σάουντρακ των τελευταίων ημερών. Συγκεντρώνω σαν ανθυποερασιτέχνης Joyce όσα γεγονότα, καταστάσεις, σκέψεις, συναισθήματα και προπάντων ακούσματα με συγκίνησαν - το καθένα με το δικό του τρόπο -. και τα μεταφράζω φιλτράροντάς τα μέσα από δίσκους βινυλίου, κασσέτες, σαρανταπεντάρια και ψηφιακά αρχεία. 

Ένα ακόμα δίωρο επεισόδιο, που θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το στούντιο και θα ταξιδέψει χιλιόμετρα οπτικών ινών πριν φτάσει στα κάθε λογής ηχεία όσων θελήσουν να συντονιστούν στη συχνότητα του indieground. και να μου κρατήσουν παρέα. Αύριο

Παρασκευή 03 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί όπως πάντα

Όποιος/α επιθυμεί να με συντροφεύσει δικτυακά και ραδιοφωνικά από το σπίτι, τη δουλειά ή απ' όπου αλλού δεν έχει παρά να πατήσει τον παρακάτω σύνδεσμο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails