23 Σεπτεμβρίου 2015

η μεθαυριανή επιστροφή



Δυόμιση μήνες πέρασαν από το τελευταίο επεισόδιο του λεμονοστίφτι. 4 Ιούλιου ήταν όταν ευχηθήκαμε αλλήλοις καλό καλοκαίρι (ελπίζω για τους περισσότερους να έπιασε η ευχή) και παρότι ολωσδιόλου αναφέρθηκε το διαβόητο κλισέ «Ραντεβού το Σεπτέμβρη», να που είμαστε ξανά εδώ. Παρέα! Στον indieground online radio που ξεκινά με φόρα τον έβδομο χρόνο της δικτυακής του περιπέτειας. Που με βρίσκει και εμένα να οργανώνω σιγά-σιγά την νέα σεζόν (5ης) της εκπομπής. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 10:00 το πρωί όπως πάντα.

Καλοκαιρινό σάουντρακ δεν το λες το παρθενικό επεισόδιο – θα ήταν άκυρο ούτως ή άλλως στα τέλη ενός Σεπτέμβριου - αλλά σίγουρα η αίσθηση που άφησε όλο ετούτο το μεσοδιάστημα της αγρανάπαυσης και των διακοπών είναι εδώ. 

Περιγράφοντας τις εμπειρίες και εντυπώσεις, διηγούμενοι τα γεγονότα, ανακαλώντας πλείστες αναμνήσεις των πρόσφατων συναυλιών ή απλά συστήνοντας νέους ήχους μέσα από όσα φρέσκα ακούσματα (όχι απαραίτητα νέες κυκλοφορίες) έφτασαν στα αυτιά μας. 

Μια «Επιστροφή» φορτωμένη δίσκους βινυλίου, συλλογές, κασσέτες, 45αρια, cd, μπομπίνες και σκληρούς δίσκους ξέχειλους mp3. Είμαι έτοιμος. Τι άλλο να θέλω για τα πρωινά της Παρασκευής;

Όποιος/α επιθυμεί να με συντροφεύσει δικτυακά και ραδιοφωνικά από το σπίτι, τη δουλειά ή απ' όπου αλλού στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν αρκεί να συνδεθεί πατώντας εδώ: indieground



2 σχόλια:

  1. Καλή μας χρονιά λέμον, ελπίζω η διαθεσή μας για καλή μουσική και η δίψα για μάθηση να φτάνει, εκτός αν μας δώσεις και καμιά λίστα να ψωνίσουμε (τίποτα μαρκαδόρους, μολύβια , τετράδια) για να κρατάμε σημειώσεις από τις εκπομπές.

    Κακοφονίξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου Κακοφονιξ. Μου φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Στο χέρι μας είναι η διάθεση, ακόμα κι αν δεν την έχουμε στην παρέα μας κάποιες φορές.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails