17 Μαΐου 2016

let me be your jukebox: ας στήσουμε ένα συλλογικό μουσικό επεισόδιο
Αγαπητέ φίλε ακροατή της εκπομπής "στον λεμονοστίφτη",

Καιρό έχω να οργανώσω ‘εκπομπή ακροατών’. Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν (200 επεισόδια και πάνω από 6000 εκπεμφθέντα τραγούδια συμπληρώθηκαν με το προηγούμενο επεισόδιο) και ευγνώμονα "μελοδραματισμού" περισσεύοντος επιχειρώ να στήσω για πεμπτοέκτη φορά ένα εορταστικό επεισόδιο μαζί με τους ακροατές – φανατικούς ή μη - που μου κρατάνε συντροφιά ακούγοντας τα εβδομαδιαία μου ημερολόγια/playlist άλλοτε ζωντανά κι άλλοτε ηχογραφημένα .

Διάλεξε όποιο τραγούδι θα σου άρεσε/ήθελες να ακούσουμε παρέα στην εκπομπή της ερχόμενης Παρασκευής και ενημέρωσέ με για την επιλογή σου. Ένα φρέσκο (ανεξαρτήτως έτους κυκλοφορίας) τραγούδι από εκείνα που σε τυρρανούν αυτόν τον καιρό και αν θέλεις με ενημερώνεις και για το λόγο της προτίμησης σου. Τον ουρανό με τ’ άστρα να μου ζητήσεις, θα κάνω τα πάντα για να το βρω, θα το ψάξω, θα το ψηφιοποιήσω από βινύλιο, θα το κατεβάσω, θα το αγοράσω, αν χρειαστεί θα το τραγουδήσω εγώ. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ζητήσεις εγκαίρως (για να το μάθω είπαμε αν χρειαστεί) .

Μια ακόμα δισκοκλήρωση και αυτή την εβδομάδα θα λάβει χώρα εν ώρα εκπομπής. Η δεύτερη κόπια του περίφημου "Geno" των αγαπημένων Dexys Midnight Runners θα μετακομίσει από τη δισκοθήκη μου στο σπίτι κάποιου/ας ακροατή ακροάτριας. 

Όλες οι δίοδοι επικοινωνίας (email (lemonostiftis@hotmail.com), σχόλια στο blog, μηνύματα στο facebook, σταθερά/κινητά τηλέφωνα) είναι ανοιχτές για τις παραγγελίες. Είμαι ήδη σε εγρήγορση και ευχαριστώ όσους/ες έχουν θα συμμετάσχουν. 

*Και φυσικά μιας και πρόκειται για ένα ακόμη εορταστικό κατά κάποιο τρόπο επεισόδιο, ένας δίσκος (θα ανακοινωθεί σύντομα ποιος) θα κληρωθεί για κάποιον τυχερό ακροατή απ’ όσους έχουν στείλει τραγούδι-συμμετοχή. 

Παρασκευή 20 Μαίου στις 10:00 το πρωί όπως πάντα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails