14 Ιανουαρίου 2010

Permanent vacation

 Λίαν συντόμως θα ...ξεκινήσω "μόνιμες διακοπές" εντασσόμενος και εγώ στο περιβόητο 15% (για την ώρα) του αν-ενεργού εργατικού δυναμικού. Προετοιμάζομαι λοιπόν φτιάχνοντας αυτό εδώ το blog για δημιουργικές σπιτικές στιγμές .




6 σχόλια:

  1. Εμ, έτσι εξηγείται ρε μπαγάσα πώς μπορείς και ανεβάζεις 20 ποστ το μήνα. :)
    Σοβαρά, το καθεστώς μόνιμων διακοπών παραμένει; Εάν ναι, εύχομαι να λήξει σύντομα. Εκτός εάν, συνολικά, είσαι καλύτερα έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ chien andalou : Σε "ευέλικτα", ελαφρύτερα και ως εκ τούτου χειρότερα αμοιβόμενα προγράμματα πλέον, που φαντάζουν τόσο διαφορετικά από ότι τα περίμενα κάτω από το πρώτο ΣΟΚ.
    "Back to the line" που τραγουδούσαν κάποτε και οι Kinks.
    Τα 20+ ποστ θα τα είχα στο "τσεπάκι μου" με όποιο εργασιακό καθεστώς, μιας και κυκλοφορώ πάντα με χαρτί, στυλό και φωτογραφική και τα περισσότερα εξ αυτών γράφονται εν κινησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ πολλά τα προχειρογράφω στο μυαλό μου ενώ είμαι στο λεωφορείο. Όταν πάω να τα γράψω όμως, αφιερώνω υπερβολικά πολλή ώρα, κάνω συνέχεια μικροαλλαγές, πειράζω τη μορφοποίηση κλπ. Άσε που δεν ξέρεις πού θα σε πάει κάθε ποστ: ξεκινάς από κάπου και στο τέλος βρίσκεσαι κάπου αλλού.
    Πολύ θα ήθελα να κυκλοφορώ κι εγώ με φωτογραφική και να τραβάω διάφορα, αλλά δυστυχώς κολλάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @chien andalou: Όταν εγώ τα "προχειρογράφω στο μυαλό μου" είμαι σίγουρος πως όταν φτάσω σπίτι δε θα θυμάμαι ούτε το σε ποιό θέμα αναφερόταν η σκέψη μου.
    Όσο για τη φωτογραφική μη το φοβάσαι. Όσο έχεις τα προσωπικά αντανακλαστικά να μην τραβάς πρόσωπα τότε θα αισθανθείς οτι κάνεις κάτι εντελώς φυσιολογικό τραβώντας ότι σε ευχαριστεί και θα το διασκεδάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails