1 Αυγούστου 2013

εφαπτομενικά

αγνώστου φωτογράφου / λεπτομέρεια

Συγκεντρωμένος εξ απαλών ονύχων στις δικές του ιδέες/ανησυχίες/θεωρήσεις/πλάνες/σκέψεις, συχνά-πυκνά περνάει μόνο ξυστά από την καθημερινότητα των άλλων. Εφαπτομενικά & αφηρημένα.
Το πόσο βαθύ θα 'ναι το σημάδι που θα αφήσει το πέρασμα του στον κόσμο δεν θέλει να το σκέφτεται (γιατί γνωρίζει πως μετά την καταστροφή μόνο οι κατσαρίδες και οι δίσκοι της Μούσχουρη θα επιβιώσουν).

9 σχόλια:

  1. Όχι μόνο ξυστά, θα έχεις περάσει και αγγίξει κάμποσες καθημερινότητες άλλων.

    Μαγουλάκια για τσίμπημα!

    Καλό μήνα, Λεμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμ. Ίσως αλλά μάλλον από σπόντα (και δε θέλω αντιρρήσεις).

      Καλά, όχι ότι δεν είχα Μάγουλα, αλλά πιθανόν να τα έσπρωχνε προς τα πάνω ο λαιμός του ζιβάγκου! Το θυμάμαι ακόμα το πόσο τσίμπαγε.

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα! Δεν θέλει να το σκέφτεται αλλά το σκέφτεται, σκέφτεται να ανακαλύψει το σημαδοβαθύμετρο για να ποσοτικοποιήσει την έννοια αλλά την τελευταία στιγμή σκίζει τα σχέδιά του και πάει διακοπές. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακοπές. Μόλις ξύπνησε από την πολύωρη σιέστα του και η σκέψη του ξανάτρεξε στο σημαδοβαθύμετρο. Οι συμπληρωματικοί ήχοι δύο τζιτζικιών όμως, ενωμένοι σε έναν εκκωφαντικό ενιαίο βόμβο του απέσπασαν την προσοχή.
      Εγραψε του Καλου παιδιού, ήθελε να το ρωτήσει αν έχει μηχάνημα εξουδετέρωσης ετούτου του ήχου.

      Διαγραφή
  3. Μην το σκέφτεσαι λεμ. Φορώντας την παντελονιά της φωτογραφίας έχεις αφήσει από μικρός το στίγμα σου στον κόσμο!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, αγαπητέ/ή Ανώνυμε/η τόσο η παντελονιά όσο και η γενικότερη "εκκεντρική" εμφάνιση (μη σου πω και εγω ο ιδιος) ήταν η πινελιά της μάνας μου στον κόσμο, που τω καιρώ εκείνω διατελούσε ενδυματολόγος μου!!!

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails