5 Δεκεμβρίου 2013

ένας άσσος και δύο μηδενικά



Ήταν Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου του 2011 στις 10 το πρωί όταν ήρθε η σειρά μου για πρώτη φορά να ανοίξω τα μικρόφωνα του indieground. Καλημέρισα αγχωμένα δις, την πρώτη δεν ακούστηκα καν, τη  δεύτερη ξεκούφανα τους πάντες κι έπειτα με τρεμάμενη φωνή και εν μέσω αποτυχημένων εξυπνάδων βάλθηκα να ξεδιπλώνω από τις σημειώσεις μου το playlist που είχα φτιάξει. Φεύγοντας από το σταθμό εκείνη τη μέρα συλλογιζόμουν πως τίποτα δεν πήγε όπως το περίμενα.

Σήμερα, 100 συνεδρίες επεισόδια μετά από εκείνη την παρθενική έκθεση των μουσικών μου επιλογών (και της ίδιας της διάθεσής μου) στα μικρόφωνα του indieground, συνειδητοποιώ πως τίποτα δεν είναι το ίδιο σε ότι αφορά τη σχέση μου με τη μουσική (παρόλο που υπήρξε ανέκαθεν πολύ καλή), κάμποσους ακόμα καλούς ανθρώπους και κάποιες στιγμές και με τον ίδιο μου τον εαυτό.


Αύριο λοιπόν, στο σχεδόν επετειακό επεισόδιο «The Anniversary» μέσα από δίσκους, κασέτες, καλή διάθεση, mp3,cd, σίγουρα πολύ τσάι  ίσως και μια μικρή ανασκόπηση της πορείας της εκπομπής θα ανεβάσουμε τον πήχη των 3336 τραγουδιών που έχουμε ακούσει παρέα όσο περισσότερο γίνεται. 


Στις 10:00 το πρωί όπως πάντα, όποιος/α επιθυμεί να συμπορευτεί στις μουσικές διαδρομές που έχω επιλέξει να ακούσουμε δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio,  πατώντας εδώ:



4 σχόλια:

  1. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη σου εκπομπή. Θυμάμαι πόσο συμπαθητικά αγχωμένος και συνεσταλμένος ήσουν και πως -για ανεξήγητους λόγους- ένιωθα κι εγώ κάτι σαν αμηχανία κι άγχος, καθώς άκουγα για πρώτη φορά τη φωνή ενός προσώπου που συμπαθούσα πολύ και μέχρι τότε γνώριζα μόνο μέσα από τα κείμενα, τις φωτό και τα βίντεό του.

    Να τα χιλιάσεις!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θες ναπεις Αμπζ? Συνεσταλμένος είμαι ακόμα!!! *}

      Ευχαριστώ για τις ευχές.

      Θρίλερ σχεδόν ήταν η πρώτη φορά, Πολύ τρυφερό αν και περίεργο που είχα καταφέρει να σε αγχώσω, το αντίθετο ήλπιζα. Κι ένας φίλος το έπαθε, ανέβασε πίεση από το άγχος που του προκάλεσα.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails