9 Ιουλίου 2014

ερωτεύσιμος δι' αλληλογραφίας



" Γεια σου φίλε,

Ελπίζω να είσαι καλά. Το όνομά μου είναι Τζίνα Σαγιέντ, είμαι ένα τρυφερό, γλυκό, πιστό και ειλικρινές κορίτσι. Είμαι έτοιμη να δώσω όλη τη φροντίδα, την αγάπη, την προσοχή, την αφοσίωση και το σεβασμό μου στον άντρα που θα αγαπήσω. 
Είμαι μόνη αυτόν τον καιρό, ψάχνοντας εδώ μια σοβαρή σχέση μακράς διάρκειας. Κι εσύ, είσαι ακριβώς ο άντρας των ονείρων μου, πιστεύω πως εμείς οι δυο μπορούμε να είμαστε μαζί στο μέλλον με αληθινή αγάπη και εμπιστοσύνη. 
Υπόσχομαι να σου στείλω πρόσφατες φωτογραφίες μου και να σου πω περισσότερα για μένα.
Σε χαιρετώ με αγάπη
Τζίνα Σαγιέντ"

Πως θα μπορούσα να μην αισθάνομαι διπλά τυχερός διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές. Όχι μόνο γιατί το συγκεκριμένο τρυφερό email απευθύνεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε εμένα, αλλά και γιατί κατάφερα να το σώσω την τελευταία στιγμή από το βόρβορο και τη λήθη του junk mail στο οποίο όλως αναιτίως είχε αρχικά καταχωρηθεί.


Με τις μετοχές μου ανεβασμένες όσο δεν παίρνει λοιπόν, μετράω πλην 6 από το μέσο του καλοκαιριού και σχηματίζω στο μυαλό μου τα λόγια της απάντησης ενώ φυσιολογικότατα – έτσι δεν είναι; -  νιώθω αξιαγάπητος. Όχι πως δεν το γνώριζα βέβαια. 

υγ. Ένα πρώτο googlαρισμα του ονόματος της Τζίνας στο δίκτυο (είμαι ανυπόμονος βλέπεις να τη δω πως δείχνει), βγάζει ένα σωρό φωτογραφίες από μεσήλικες γενειοφόρους μουτζαχεντίν της χεζμπολάχ και άλλους τροπικούς άραβες θρησκευτικούς ηγέτες, αλλά αυτό - αλίμονο κιόλας - δε με τρομάζει καθόλου. Η Τζίνα, το είπε και η ίδια, είναι ειλικρινής μαζί μου.

2 σχόλια:

  1. δεν μπορεί... κάπου έδωσες αφορμή!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμιά ουρά δεν κουνήθηκε, απλά νόμιζα πως ήμουν απρόσβλητος έως τώρα από spam mails, την καλησπέρα μου αγαπητέ Ξενικέ,

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails