8 Ιανουαρίου 2015

σήμερα, η πρώτη του έτους εκπομπή



Η επιστροφή στο στούντιο του indieground έπειτα από 15 ημέρες αγρανάπαυσης, με νέες και παλιές κυκλοφορίες, ανακαλύψεις του τελευταίου μήνα μέσα από βινύλια, άλλοτε φρεσκοαγορασμένα κι άλλοτε προϊόντα ανασκαφής, 45αρια αλλά κι άλλους τόσους ψηφιακούς φακέλους γεμάτους μουσική. Άλλα επιχειρήματα για να συναντηθούμε αύριο δεν έχω πέρα από τα τραγούδια καθαυτά που διάλεξα να ακούσουμε παρέα.


Όποιος/α λοιπόν επιθυμεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, στις 10:00 το πρωί όπως πάντα να με συντροφεύσει δικτυακά και ραδιοφωνικά σ' αυτό το πρώιμο ρεβεγιόν από το σπίτι, τη δουλειά ή απ' όπου αλλού δεν έχει παρά να πατήσει τον παρακάτω σύνδεσμο:


2 σχόλια:

  1. Αλήθεια, μια αγγλόφωνη Ελλάδα, πώς θα ήταν;
    (Αρκετοί αιώνες πριν, οι Ρωμαίοι μπορεί να είχαν την ίδια απορία με τα λατινικά τους - και δεν τους πέρασε. Αργότερα και οι Τούρκοι, κάτι παρόμοιο επιχείρησαν - και τελικά δεν τους πέρασε).
    Μόδα είναι, θα περάσει...
    Ξενούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ, αγγλόφωνη Ελλάδα....

    Καταλαβαίνω απόλυτα την αγάπη σου για την ελληνική γλώσσα, τη συμμερίζομαι και τη συνυπογράφω αλλά εδώ αγαπητέ Ξενούδη, θα ξανα-διαφωνήσω με την άρνησή σου στη χρήση ξενόγλωσσων λέξεων/φράσεων στη γραφιστική όπως είχα κάνει και με την αντίθεσή σου στα ξενόγλωσσα τραγούδια του είδους της μουσικήςπου μου αρέσει να ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails