16 Μαΐου 2013

για μένα & την τίγρη της οδού Παράσχου




Επιστροφή στην καθημερινότητα (ευτυχές καθώς είχα 15 μέρες να κάνω μεροκάματο) και στους κανονικούς ρυθμούς της εκπομπής - αυτούς των μουσικών συνειρμών και των μικροθεματικών τριλογιών -, μετά τα έκτακτα Κυριακάτικα επεισόδια, το αφιέρωμα στην παρέα των Bad Seeds, και τις διακοπές του Πάσχα που μου άφησαν για μέρες μια επίγευση σπαρίλας. 

Αύριο Παρασκευή 17 Μαϊου στις 10:00 το πρωί - όπως άλλωστε συνηθίζω τα τελευταία 2 χρόνια - θα είμαι κατά το σύνηθες στο στούντιο του indieground - ακόμα κι αν χρειαστεί να κατέβω με τα πόδια - προσπαθώντας να χωρέσω 4 ώρες μουσικής στο δίωρο αέρα της εκπομπής.
Αν κάποιος/α επιθυμεί να ακούσει την προσπάθεια αυτή δεν έχει παρά να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radioπατώντας εδώ:


https://www.facebook.com/events/254594074678390/


 η τίγρης της Παράσχου

Εντωμεταξύ καθώς η ζωή δείχνει να συνεχίζεται (δεν είμαι σίγουρος) και στην οδό Παράσχου, στις παρυφές της Αλεξάνδρας, στο δρόμο για δουλειά,  βρίσκω πάντα υπέροχα σκουπίδια να φωτογραφήσω. Πάντα σταματώ και επιστρατεύω φωτογραφική και κινητό, αδιάφορος για τα περίεργα βλέμματα που συγκεντρώνω πάνω μου. Ο αφρικανός ρακοσυλλέκτης του απέναντι σκουπιδοντενεκέ με καλησπέρησε.



Τέλος ένα παραλειπόμενο/σύνδεση της συναυλίας των Depeche Mode της Παρασκευής, με την καθιερωμένη Κυριακάτικη βόλτα μου στο Μοναστηράκι!






5 σχόλια:

  1. :)
    Μα ποιός πέταξε το τιγράκι!
    Ραντεβού μεθαύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ, αύριο λοιπόντο ραντεβού.

      θα πήξεις, είναι τρίωρη η εκπομπή

      :)

      Διαγραφή
    2. Κοίτα, βάζω να παίζει και κάνω δουλειές, πότε ακούω, πότε όχι.. μια χαρά είναι το τρίωρο..

      Διαγραφή
  2. Η παραγωγή σκουπιδιών καλά κρατεί.
    Και δεν μιλάμε μόνο για υλικά σκουπίδια...
    Ξενούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ξέρω, κι από τα άλλα που δεν φωτογραφίζονται, και μυρίζουν και χειρότερα. την καλησπέρα μου Ξ.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails