26 Σεπτεμβρίου 2013

θα τα πούμε στην Τρίτη Παρουσία


Έπειτα από 2 ολόκληρους μήνες ραδιοφωνικής ξεκούρασης ο indieground ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα το νέο του πρόγραμμα. Κι όπως όλες τις τελευταίες χρονιές τόσο ο υποφαινόμενος όσο και η εκπομπή «στον λεμονοστίφτη» θα είναι κάθε Παρασκευή πρωί πιστότατοι στο δικτυακό τους ραντεβού με όσους επιθυμούν να τους συντροφεύσουν.

Τόνοι αναλογικών και ψηφιακών ηχογραφήσεων αποκτήθηκαν και ξεδιαλέχτηκαν αυτούς τους μήνες, ιδέες για αφιερώματα πήραν σιγά-σιγά σχήμα, μουσικές επενδύσεις προσωπικών και όχι μόνο εμπειριών, όλα ετοιμάζονται να βρουν το δρόμο τους προς το μικρόφωνο.
Αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί (και για 2 "μόνο" ώρες) λοιπόν, ξεκινάμε, το πρώτο επεισόδιο (το 91ο) της τρίτης σεζόν της εκπομπής "στον λεμονοστίφτη" θα πάρει σάρκα και οστά. Νομίζω πως αυτούς (τους μελοδραματισμούς εννοώ) τους αποφύγαμε με το στήσιμο της πραγματικά διασκεδαστικής - τουλάχιστον για μένα - εκπομπής/αφιερώματος στους ακροατές την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι όποιος/α επιθυμεί να παραστεί αύριο στο "The Third Coming" επεισόδιο αρκει να συμπλέξει τις δικτυακές του ίνες με εκείνες του indieground online radio,  για να ακούσουμε ΠΑΡΕΑ τα τραγούδια που έχω διαλέξει, πατώντας εδώ:

υγ.  Για το χθεσινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο επιφυλάσσομαι να γράψω μια δυο αράδες αλλά τώρα είμαι εξαντλημένος.

3 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails