24 Φεβρουαρίου 2015

σα συνοικιακό φιλμ νουάρ






































Τα μολύβια μου αυτονομούνται και ξαναχτυπούν. Έτοιμο προς δημοσίευση το παραπάνω ολοσέλιδο σκιτσάκι εδώ και 4-5 μέρες, παρουσιάστηκε και πήρε τις πρώτες του κριτικές αρχικά σε τετ α τετ συναντήσεις με άτομα του στενού φίλιου κύκλου. Κι έπειτα - αφού μάζεψε αυτοπεποίθηση - δε ντράπηκε τις μεγαλύτερες μαζώξεις έτερων φίλων και γνωστών (πολλές εκ των οποίων συνοδεία πολλών λίτρων τσίπουρου). 

Ξεκουράζω τα μάτια μου από μια νέα (μάλλον μεγαλύτερη) ιστοριούλα που έχω ήδη στα σκαριά και προλαβαίνω να αναρτήσω ετούτη. Κι επειδή με ενδιαφέρει να ακούσω γνώμες και να μαζέψω feedback   για το σκίτσο, την τεχνική, το χρώμα, τη σελιδοποίηση κοκ, όποιος θέλει ας αφήσει κάποιο σχόλιο με ...γερή κριτική ή αν βαριέται τα πολλά ας κάνει ένα ανώνυμο κλικ (στις επιλογές καλό- μέτριο-κακό ή άλλο) στο παρακάτω poll.

click to vote


4 σχόλια:

  1. Συνεχίζω να γουστάρω την "σκοτεινή" αισθητική κειμένου και σχεδιασμού! Δώσε κι άλλο στον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το χω με τα χαρούμενα ρε mahler, όλα έτσι μου βγαίνουν. Χαίρομαι πάντως που σου αρέσουν κι ευχαριστώ για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  2. Το καλό χεράκι είναι δεδομένο. Για θεματολογία και έμπνευση σε κείμενα και ενδεχόμενα μικροεπεισόδια τύπου εικονογραφημένων, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, ακόμα. Με κάθε ενθάρρυνση!
    Ξενούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ξενούδη. Θα ψιλοσυμφωνήσω για το υποτυπώδες σεναριάκι ετούτου μιας και "φτιάχτηκκε" στην πορεία καθώς σχεδίαζα καρέ το καρέ.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails