19 Οκτωβρίου 2010

το τελευταίο λεωφορείο


Είναι, η νέα κυκλοφορία του The Awkwards, του προσωπικού και μονοπρόσωπου σχήματος του Keith Watson από το Aberdeen. Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο i-tunes.

Από τον Keith, είχα ζητήσει ένα τραγούδι του για το “ντοκυμαντεράκι” για το Brighton (το χρησιμοποίησα στη σκηνή της παραλίας) και του ανταπόδωσα τη χάρη, πρίν μερικούς μήνες, όταν μου ζήτησε να του φτιάξω ένα βίντεο για το εν λόγω τραγούδι.

Η συνεργασία αυτή άρεσε και στον Tim "Kentishbloke" Ballard, ο οποίος και την παρουσίασε στην εβδομαδιαία του ιντερνετική εκπομπή.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το αγοράσει για 0,99 $ πατώντας εδώ.

5 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πάααρα πολύ!! Όπως κι εκείνο για το Brighton, όπως κι άλλα βίντεο που αναρτάς, συνειδητά, όμως, αποφεύγω να σχολιάζω, καθώς δεν κατέχω το αντικείμενο (βιντεοσκόπησης ή φωτογραφίας) και ξέρω, ακολούθως, ότι η γνώμη μου έχει, αν όχι καμία, μικρή σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ vick : ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσε

    @ absentminded : κατ' εμέ έχει αξία/σημασία η γνώμη όλων, θετική ή αρνητική, μιας και δε χρειάζεται να είσαι ή να νοιώθεις "ειδικός" για να καταλαβαίνεις τι συναισθήματα σου προξενεί ένα ερέθισμα. Ευχαριστώ πάααρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο!
    Εικόνες βραδυνές της πόλης, διαδρομές, μοναξιά, η μέρα που τέλειωσε...
    Μπήκα στο τελευταίο λεωφορείο και έκανα την διαδρομή.
    Σ'ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails