28 Ιουνίου 2011

λίγο πριν με ράνουν με maalox

Λίγο μόνο πριν ξεκινήσει η σημερινή μάχη του Συντάγματος, τράβηξα μερικές φωτογραφίες. Σήμερα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, δε συναναστράφηκα με τον κόσμο, ούτε καν με τους γνωστούς που συνάντησα. Σαν παρατηρητής μόνο(ς), υπήρξα επί τέσσερις ώρες, κρυφακουστής και λαθραναγνώστης Αθηναϊκών ιστοριών.

Αργότερα με την κάμερα στο χέρι και μέχρι που τα μάτια μου έκλεισαν τελείως από τα δακρυγόνα προσπάθησα να κάνω και μερικά πλάνα. Θα τα ανεβάσω αργότερα, (θέλω να τα "πειράξω" για να μη φαίνονται φάτσες). Να 'ναι καλά οι κοπέλες που με έραναν απλόχερα με το maalox τους, τις ευχαριστώ.

υγ. Τελικά, λες να δικαιώνονται όσοι υποστηρίζουν ότι αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα είναι η επανάσταση των δεξιών; Αναρωτιέμαι μιας και από τα μεγάφωνα σήμερα ακούγονταν το "Χαμόγελο της Τζοκόντας" του Χατζιδάκι.

Anarchy in Gr
a trendy rioter
just tax the rich
Λοιπόν, κ. Κραουνάκη
χωρίς σχόλιο
βαρέα και ανθυγειινά
κοράκια
χωρίς σχόλιο 2

6 σχόλια:

  1. Ζωντανές, καίριες, ολόφρεσκες, έξυπνες επιλογές
    από τα πολλά θέματα που θα είχες μπροστά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Teteel & vick : Σας ευχαριστώ. Όλες τις προηγούμενες φορές παρότι ζωσμένος με φωτογραφική και κάμερα, δεν τράβηξα παρά ελέχιστες φωτό και πλάνα. Σήμερα όμως κάτι πήγε αλλιώς. Παρ' όλα αυτά αυτολογόκρινα κάποιες στιγμές, μη δείξω κυνικός και μην εκθέσω φάτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε αφού έπαιζε Χατζιδάκι όντως μαζεύτηκαν εκεί οι δεξιοί. Ελπίζω πάντως να είσαι καλά. Εγώ τα δακρυγόνα δεν τα μπορώ ούτε όταν είναι μιας ολόκληρης μέρας ριγμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μόνο αυτό βλέπατε για τον κύριο Μάνο Χατζιδάκι τότε αυτό ήταν(;).


    P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς αποφυγή της όποιας παρεξήγησης, το σχόλιο για το Χατζιδάκι υπήρξε "λεπτή" ειρωνία εκ μέρους μου προς όσους υποστήριξαν ή αφόρισαν τα τεκταινόμενα στο Σύνταγμα ως επανάσταση των δεξιών.

    Είναι μαγικά απολαυστικό να ακούς το "Όταν έρχονται τα σύννεφα" εν μέσω πολέμου. Ειλικρινά το λέω.

    Να'σαι καλά Mahler.
    Τα δακρυγόνα νομίζω ότι τα συνήθίσα τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails