13 Δεκεμβρίου 2012

πολυάσχολος




Η αλήθεια είναι πως κάπως ξεχάστηκα και δεν έφτιαξα αφισάκι της προκοπής για την αυριανή εκπομπή καθώς ακόμα προσπαθώ να συμπιέσω τις επιλογές των τραγουδιών που έχω κάνει από τις 3,5 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες και επίσης κοιμήθηκα παραπάνω, στόλισα(με) δέντρο, είδα φίλους, άκουσα(με) Miles Davis, Eddie Gale (αριστούργημα) και Massive Attack, γέλασα, βγήκα βόλτες, ήπια μπύρες, έκανα κάμποσες αγγαρείες για τους γονείς, καθάρισα (για τα δικά μου δεδομένα) το σπίτι, περπάτησα αρκετά, και (δυστυχώς για τα οικονομικά μου) δούλεψα ελάχιστα. Μόνο πολυάσχολο δε με λες αυτές τις μέρες.


Εντωμεταξύ στο φιλανθρωπικό παζάρι που διοργανώνουν τα σχολεία των ανηψιών θέλουν πράγματα.  Αλώνισα το σπίτι να ξεδιαλέξω πράγματα που δεν έχω αγαπήσει, βρήκα να χαρίσω τα εξής: Έναν δίσκο Eagles με το Hotel California, ένα σετ φωτογραφιών/πόστερ του Εμπειρίκου, το Όνομα του Ρόδου σε εκδόσεις εφημερίδας, σκέφτηκα να δώσω κι έναν της Μούσχουρη που μου είχε χαρίσει ο επιπλοποιός που επισκεύασε τον καναπέ μου προ έτους (αντί απόδειξης υποθέτω) με το σκεπτικό ότι κάθε - μα κάθε - παζάρι που σέβεται τον εαυτό του έχει και μια Μούσχουρη να αναδίδει ελαφριά οσμή κλεισούρας, αλλά τον κράτησα γιατί μ'αυτόν έκανα το πρώτο και μοναδικό μου Vinyl Sleeve Head, έδωσα στη θέση του μια σαβούρα του Richard Clayderman που με έναν μαγικό τρόπο όσες φορές τον έχω χαρίσει (2) πάντα ξαναγυρνάει τελικά στα χέρια μου. Ελπίζω αυτή τη φορά να φύγει και να μην ξανάρθει.





#
Αύριο Παρασκευή 14/12, στις 10:00 το πρωί θα βρίσκομαι στο στούντιο του indieground για 2 ώρες. Όποιος/α επιθυμεί να μου κάνει παρέα και φυσικά να ακούσει τα τραγούδια που έχω διαλέξει, μπορεί να περάσι για καφέ ή να συντονίσει τις οπτικές του ίνες στο δίκτυο του indieground online radio,  πατώντας εδώ:




υγ. Αντιθέτως έχω φτιάξει το αφισάκι και δεν έχω κάνει καμία ακόμα μουσική επιλογή για την ΕΚΤΑΚΤΗ και εμβόλιμη εκπομπή το βράδυ της Κυριακής 16/12 που θα κάνω με καλεσμένο τον Νεκ. Αλλά γι αυτό θα ακολουθήσει ενημέρωση/"διαφήμιση".

7 σχόλια:

  1. Αμάν βρε Λέμον...τώρα που θα λείπω θα κάνεις 2!!! εκπομπές;;; just kidding

    Kαλή εκπομπή τουμόροου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμμμ, κάπως πρέπει να διασκεδάζουμε και εμείς που δεν εκδράμουμε. Μη "στεναχωριέσαι" θα σε περιμένουν για κατέβασμα οι εκπομπές. Καλά να περάσεις το ΠΣΚ.

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά είναι η αφίσα. Καλή εκπομπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails