31 Δεκεμβρίου 2010

"ευτυχισμένο το νέο έτος", πρόσθεσε.

Θα ξόρκιζα το 2010 με ένα ευχέλαιο και θα το αποχαιρετούσα με ένα μεγάλο "άι γαμήσου" αν ήμουν σίγουρος πως δε γνωρίζεται με το 2011. Δεν ξέρω αν κρίνω εξ ιδίων τ’ αλλότρια μα δε θέλω επ’ ουδενί λόγω η ρήση «ο εχθρός του φίλου μου, εχθρός» να με κατατάξει εσφαλμένα στους αντιπάλους του νέου έτους.
Κι έτσι ακόμα κι αν δεν πιστεύω σε σχέσεις ανάμεσα σε γέρους χρόνους και χρόνους μωρά, δεν ρισκάρω το ενδεχόμενο άφιξης της τύχης, όπως δε θα έκανε άλλωστε κανείς λογικός άνθρωπος. Ειδικά όταν μετράει ήδη στην ατζέντα του, εκατοντάδες ακυρωμένα ραντεβού μαζί της.

Ευτυχισμένο λοιπόν το 2011 και γέρε χρόνε φύγε ΤΩΡΑ.



* Εικονογράφηση του Chris Ware από το άλμπουμ: "Jimmy Corrigan the smartest kid on earth" του 2000.



8 σχόλια:

  1. Προσωπικά, τη σχέση μεταξύ απερχόμενου και επερχόμενου (χρόνου) τη φαντάζομαι περισσότερο ανταγωνιστική, στα όρια της εχθρότητας. Οπότε, αν αποχαιρετήσω το 2010 με αποδοκιμασία, μπορεί και να καλοπιάσω το 2011. Ε; Όχι; Δεν ξέρω.. :)

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    <:}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Chocorello : ...και να μην ξαναφανείς, του φώναξαν κι αυτό με το μηδενικό του ζαρωμένο εξαφανίστηκε στη μνήμη.
    <:}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ absentminded : ο χρόνος είναι διπρόσωπος, ο καλύτερος γιατρός και ο χειρότερος εχθρός. Ποτέ μην είσαι σίγουρη για τις βουλές του.
    <:}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας αφησουμε το χρονο να κανει οτι θελει, να κυλισει αργα ή να τρεξει γρηγορα... οτι και να κανει... "...there is a light that it never goes out"...
    Καλη Χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι μια καλύτερη νέα χρονιά με αφύπνιση και καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ephemeron : Καλή Χρονιά εύχομαι κι εγώ. Όσο για το χρόνο έχεις δίκιο, ίσως είναι πρέπον να τον αφήνουμε να δίνει αυτός το ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ vick : Καλή Χρονιά με υγεία. Εύχομαι στο τέλος της να είμαστε το ίδιο αισιόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails