21 Φεβρουαρίου 2013

αύριο θα βρέξει


που σημαίνει "θα τα πούμε αύριο" στην τρομοκρατική αργκό της ΣΠΦ (φαντάζομαι τη χειμερινή version της συνθηματολογίας γιατί καλοκαιριάτικα καρφώνεσαι άσχημα άμα λες "θα βρέξει αύριο"). Τουλάχιστον έτσι πληροφορούμαι (και υιοθετώ άμεσα) από τις "καυτές" αποκαλύψεις των ΜΜΕ την ώρα που ακούω το αρτιαφιχθέν AMOK των Atoms For Peace
Την ίδια ώρα η γειτονιά μου ...πέφτει από τα σύννεφα αιθαλομίχλης του αττικού ουρανού (sic), συνοδεία ενός ελικoπτέρου, για να βρεθεί περικυκλωμένη από  αστυνομικές δυνάμεις και δημοσιογράφους, καθώς έντρομη ανακαλύπτει πως φιλοξενούσε στον κόρφο της το τελευταίο κρυσφήγετο της οργάνωσης των ημερών. Φάτσες γνωστές από τη λαϊκή, τις ουρές του σούπερ μάρκετ και της τράπεζας, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις ειδήσεις των 8.

Αύριο Παρασκευή 22/02 το πρωί θα αφήσω τη γειτονιά μου (η οποία την εβδομάδα που μας πέρασε μονοπώλησε τη δημοσιότητα και για έτερο λόγο όμως: base jumping στην Πανόρμου από τον Πύργο Απόλλωνα) και από τις 10:00 το πρωί θα βρίσκομαι στο στούντιο του indieground για 2 ώρες, για να εκπέμψω το νέο επεισόδιο της γνωστής εκπομπής.

Όποιος/α επιθυμεί να μου κάνει παρέα και φυσικά να ακούσει τα τραγούδια που θα κουβαλάω μαζί μου, μπορεί να συντονίσει τις οπτικές του ίνες στο δίκτυο του indieground online radioπατώντας εδώ:
 

Θα βρέξει αύριο, μπορεί και σήμερα με μερικούς/ες από εσάς. 





2 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails