7 Δεκεμβρίου 2010

ο David Lynch και ...εγώ (ο lemonostiftis)

Ο σκηνοθέτης David Lynch ως μουσικός αυτή τη φορά, εμπιστεύεται την οπτικοποίηση των τραγουδιών του στα αποτελέσματα διαγωνισμού που ο ίδιος προκήρυξε. Έστειλα συμμετοχή και είμαι πολύ χαρούμενος που το βίντεό μου πέρασε ήδη στο διαγωνιστικό μέρος. Δεν το περίμενα. Ο διαγωνισμός κλείνει σε 10 περίπου μέρες. Αυτό που …"χρειάζεται" τώρα είναι η αυξημένη συμμετοχή στις θεάσεις και κυρίως τις ψήφους (ακούγεται λιγάκι προεκλογικό - συγγνώμη - αλλά τι άλλο να γράψω;).

Το βίντεο μπορεί κανείς να δει (fullscreen, HD) και να ψηφίσει πατώντας εδώ (ή πάνω στις εικόνες), όπως επίσης και να στείλει σε φίλους μέσω facebook, twitter κλπ, μέσα στα οποία εγώ χωλαίνω τραγικά!!!

Ευχαριστώ πάααρα πολύ για την υποστήριξη.



Για να ψηφίσει κανείς δεν χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένος στο genero.tv. Απλά πατάς το κουμπί vote κάτω από το βιντεάκι και θα σου ζητηθεί το email σου, ώστε να σου αποσταλεί αποδεικτικό επικύρωσης ψήφου. (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΨΗΦΟΣ).



Favorite director David Lynch seeks for an official videoclip for his new single Good Day Today/I know. Μy video did the very first step and it’s the very first official selection to enter the contest!!!

You can watch the video, vote for it and why not share it by clicking here;

http://genero.tv/watch-video/11986/

Thank you


18 σχόλια:

  1. Καλά κάνεις και δίνεις τις συγκεκριμένες οδηγίες-διευκρινίσεις για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να ψηφίσει.
    Ήθελα, τις προάλλες, να σου πω, όποτε και διάβασα πάνω δεξιά ότι το βίντεό σου πέρασε στο διαγωνιστικό μέρος, ότι καταχάρηκα, καλή πορεία να έχει και ακόμα πιο ψηλά, για την ακρίβεια είχα γράψει το σχόλιο, αλλά δεν το δημοσίευσα, γιατί δεν ήθελα να σε φέρω στην άβολη θέση να ευχαριστείς για τα καλά λόγια κ.λπ., γιατί μετά έρχομαι κι εγώ σε δυσάρεστη θέση. Να ξέρεις, γενικότερα, δε λέω καλά λόγια για να λέω καλά λόγια. Βγάζει νόημα το τελευταίο; Αν όχι, εγώ φταίω, δεν έχει σημασία κιόλας.

    Καλή τύχη!

    ΥΓ: Και το σύστημα του genero.tv ξεγελιέται εύκολα. Ο νοών νοείτω.. χοχοχο
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την δικιά μου την έχεις πάντως. Καλή επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ absentminded : Και βέβαια βγάζει νόημα, κι αυτό είναι το ζητούμενο. Παρ'όλα αυτά σ έυχαριστώ ...lol. (ΥΓ.=?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ vick : Ευχαριστώ για την ευχή (μα και την ψήφο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει αντιστοιχία email address - ψήφου. Κάποιος που έχει (ή φτιάξει, σκέφτηκα εγώ τώρα) περισσότερους ημεϊλικούς λογαριασμούς μπορεί να ψηφίσει περισσότερες φορές από το ίδιο pc. Το σύστημα δεν κρατάει cookies ή και 'γω δεν ξέρω τι, ώστε να τον "αναγνωρίσει".
    :))

    (ουπς!παρατόνισα πριν, "οπότε" εννοούσα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Thomas Xomeritis : Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ευπρόσδεκτη είναι η κάθε ευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Teteel: Ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για την υποστήριξη και τα καλά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Electric Looser: Να 'σαι καλά, με τιμάνε τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Voted ;-) Good Luck


    Molis epestrepsa apo mía ekplitiki synavlia apo tous suede sto Londone...kai fysika se thimithika sto. we are the pigs apo to prosfao post sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Adrianos : Να πω οτι δε ζηλεύω θα είναι ψέμα. Οχι μονο τους Suede αλλά και το Λονδίνο μιας κι έχω "κλειστεί" μέσα,τελευταία. Φέρνω στο μυαλό μου τη συναυλία τους το 95 στην Αθήνα μπας και νιώσω καλύτερα.

    Σ' ευχαριστώ πολύ για ψήφο και ευχές.

    We are the stars of the firing line

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλη σου επιτυχια λεμονοστιφτη!!!!

    τελειο το βιντεο σου!

    πως ζηλευω τους ανθρωπους με ταλεντο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ dimitris.jp : Να σε ευχαριστήσω για την ευχή και για τα καλά λόγια. Και μέχρι εδώ που έφτασε το θεωρώ επιτυχία μιας και είναι ...ο ορισμός του ερασιτεχνισμού. Ταλέντο είναι μεγάλη κουνέντα, δημιουργικότητα ίσως και αυτή την έχουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails