14 Ιανουαρίου 2011

31536000 δευτερόλεπτα

Κάμποσες φορές σκέφτηκα με ποιο τρόπο θα έδινα τον επετειακό χαρακτήρα στην ανάρτηση για τον ένα χρόνο ύπαρξης του blog. Σχεδίαζα σαρκαστικές αυτοκριτικές, οργάνωνα αφιερώματα στις «καλύτερες στιγμές» του lemonostiftis μα και στις πιο δύσθυμες και συνέτασσα κάθε είδους λίστα. Λίστες με τα καλύτερα σχόλια, τα αγαπημένα μου ιστολόγια, τις πρώτες αναρτήσεις καθενός ή τα πιο περίεργα keywords μέσω των οποίων κάποιοι προσγειώθηκαν στη σελίδα μου.
Τώρα που έφτασε όμως η στιγμή των γενεθλίων δε μου έρχεται τίποτα από όλα αυτά να παραθέσω. Δεν τολμάω ούτε μια ευχαριστήρια - κατά κάποιο τρόπο - λίστα στα ψευδώνυμα των ανθρώπων με τα ενδιαφέροντα μυαλά που συνάντησα δικτυακά αυτούς τους 12 μήνες, κι αυτό μόνο από φόβο μην παραλείψω κάποιον. Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα για τις συναντήσεις αυτές.
Επηρεασμένος λίγο και από το κλίμα της προηγούμενης ανάρτησης και τις μουσικές (που μεταξύ άλλων) ακούγαμε τότε, δίνω μεταφρασμένο σε mp3 ένα από τα πραγματικά αγαπημένα μου βινύλια. Τη συλλογή Cicadas - An Electric Guide To The Greek Underground (1987 Pegasus) με No Man’s Land, Villa 21, Mushrooms, Blue Light, Anti Troppau Council και Human Grape στα αυλάκια του.
Click pic to dl


υγ. Επιφυλάσσομαι μόνο για ένα «αφιέρωμα» στις πρώτες αναρτήσεις των blog που διαβάζω, τις οποίες πάντοτε «κυνηγώ» και διαβάζω , μιας και συνήθως δίνουν μια πιο "καθαρή" - αφελέστερη και αφτιασίδωτη - εικόνα του εκάστοτε συντάκτη.


10 σχόλια:

  1. να σου ζησει!

    ευχομαι φετος ο david lynch να καταλαβει το τραγικο του λαθος και να διαλεξει δικο σου βιντεο για το επομενο τραγουδι του :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ dimitris.jp : Να 'σαι καλά κι ευχαριστώ. Ας ζήσει όσο με κάνει να περνάω καλά και όσο υπάρχουν άνθρωποι που δε βαριούνται να το διαβάσουν.
    Κι ένα δεύτερο ευχαριστώ για το περί του D.L. σχόλιο.

    @ Adrianos : Ευχαριστώ πολύ φίλε μου <:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς ευχαριστούμε για το ωραίο blog και για τα όμορφα και ενίοτε σπουδαία post σου.Εύχομαι το blog να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία του και να εισπράττεις ικανοποίηση απ`αυτό.

    (Την συλλογή που την βρήκες; Παρελαύνει όλο το`80. Έχω να την ακούσω καμιά 20αριά χρόνια. Ωραίοι οι Mushrooms πρόσφατα συζητούσα μ`ένα φίλο μου γι αυτούς και για τις μπάντες από Θεσσαλονίκη με αφορμή το album τους Scarecrow Princes που έχει και ενδιαφέρον εξώφυλλο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι να βλέπω τα κεράκια σου να πληθαίνουν και να είσαι δυνατός, καλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το έχω καθόλου με γιορτές, επετείους και ευχές, με πιάνει αμηχανία, δεν ξέρω τι να πω, πώς να φερθώ.
    Τι λες στον αγαπημένο σου blogger; Ότι, ξέρω 'γω, σου αρέσει η ματιά του στον κόσμο, ο τρόπος που παρατηρεί όσα τον περιβάλλουν όπως αυτός αποτυπώνεται στα κείμενά του, τις φωτογραφίες και τα βίντεό του, μαζί με ένα ευχαριστώ για τον προβληματισμό, την ενημέρωση, τη συγκίνηση και τα χαμόγελα; Ναι, αυτά, τα λίγα και τα αδέξια. *)
    Να είσαι γερός με έμπνευση για όσα αγαπάς να κάνεις..
    "Τσίμπησα" και το δωράκι σου, θα το ακούσω το συντομότερο. Θένκιου! Btw, από τα ονόματα της συλλογής μόνο τους No Man's Land γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ vick: Αν και μπορεί να ακουστεί εγωιστικό εγώ σας ευχαριστώ ...πιο πολύ γιατί μέχρι στιγμής ευχαριστιέμαι πάρα πολύ το διαδραστικό της επικοινωνίας και ...όχι μόνο ως "ψυχοθεραπεία".
    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τα όμορφα σχόλια.
    Όσο για τη συλλογή την έχω από τότε σε βινύλιο και χαίρομαι ιδιαιτέρως που την έχεις ακούσει και στην ώρα της.

    @ maxos: Ευχαριστώ πολύ φίλε μου και εύχομαι το ίδι και για σένα. Μας τρόμαξες τελευταία.

    @ absentminded: Με κάνεις και κοκκινίζω, αν και νόμιζα πως το 'χω ξεπεράσει από χρόνια. Σ'ευχαριστώ για τα σούπερ σχόλια. Ελπίζω να ευχαριστηθείς τη συλλογή και να σου αρέσει τόσο ώστε να "ψάξεις" καλύτερα τα συγκεκριμένα συγκροτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά στο μπλογκ σου!
    Εμένα μου αρεσει ο τρόπος που γράφεις, που βλέπεις τα πραγματα, το χιούμορ σου, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ σου, που έχω δει αρκετά, η κριτική σου,οι μουσικές σου, και όλα αυτά που δεν ξέρω και τα μαθαίνω από εσένα.
    Να'σαι καλά.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και αργοπορημένα Χρόνια πολλά φίλε μου . Πάντα όμορφα και έξυπνα Post . Έτσι όπως μας έχεις συνηθίσει.
    A!Και καλη χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ'ευχαριστώ Teteel για τα πάντα καλά σου σχόλια. Ειλικρινά με τιμάει η εδώ παρουσία σου.

    Να'σαι καλά φίλε Electric Looser. Χαίρομαι που σε γνώρισα έστω και μέσα από 'δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails