30 Ιανουαρίου 2011

άκου την αντανάκλασή μου

Μετά από πάμπολλες ακυρωμένες προσπάθειες (το 99,9% των οποίων για λόγους που αμφότεροι προσπαθούμε να ξεχάσουμε) ευελπιστούμε πως αύριο θα τα καταφέρουμε. Ο φίλος Κ που συνεχίζει το θεσμό των καλεσμένων τις Υπόγειες Αντανακλάσεις του θα έχει τη Δευτέρα 31/1 τη συνδρομή των μουσικών επιλογών του υπογράφοντα.
Βασικά κριτήρια στο ξεδιάλεγμα τω ν τραγουδιών που θα ακουστούν από τις 20:00 έως τις 22:00 είναι η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ αλλά και η σχεδόν μηδενική συχνότητα που αυτά εκπέμπονται στο ραδιόφωνο. Όσοι ενδιαφερόμενοι, ας πατήσουν το παρακάτω εικονίδιο.

Η εκπομπή Υπόγειες Αντανακλάσεις μεταδίδεται κάθε Δευτέρα 20:00 - 22:00 στον Indieground Radio. Στο παραπάνω link του σταθμού υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω text messaging.

4 σχόλια:

  1. Ωραία... θα σε πάρω για αφιέρωση!

    http://www.youtube.com/watch?v=avNUkoyVY1w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την άκουσα την εκπομπή! πολύ όμορφο πρόγραμμα:) ανακάλυψα και μερικά τραγούδια που μ αρέσουν! αν μας κάνεις και το κλασικό compilation για download θα νιώσω χαρούμενος προς ευτυχισμένος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Chocorello: Χα χα, ο καβαλάρης των fm. Να οργανώσουμε προβολή κάποια μέρα (σπίτι σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ερασιτέχνης Κλόουν: Χαίρομαι που μπήκες στον κόπο να την ακούσεις και περισσότερο που σου άρεσε. Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω τη "συλλογή" τουλάχιστον μέχρι να με πείσει περι του αντιθέτου το σχόλιό σου. Όπου να 'ναι θα την έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails