7 Μαΐου 2012

439.811 άτομα που αποφεύγω

Τετρακόσιες τριανταεννιά χιλιάδες οκτακόσια έντεκα άτομα που δε θα 'θελα κανένα πάρε δώσε μαζί τους.



-------UPDATE---------


Αγόρασα ξυπνητήρι "Χ.Α."!
Στο 1ο "εγέρθητOY" που πάτησα snooze με πέταξε έξω από το δωμάτιο!!!



στσ. σχόλιο - κορυφή ανώνυμου στην παρούσα ανάρτηση. γελάω ακόμα

26 σχόλια:

  1. Άσε με να χαρείς...χθες κοιτούσα το αποτέλεσμα στη τηλεόραση και δεν το πίστευα...και καλά μουρμούριζα : Τι διάολο,η τρίτη ηλικία πέρασε και ένα 2ο Παγκόσμιο-τα ξέχασε...?Πως τους πήγε το χέρι;;;;Άντε ας υποθέσουμε ότι αυτήν την ηλικιακή ομάδα τους έπιασε ταυτόχρονα !!! αλτσχαμερίαση,η ομάδα των 40 και κάτω;;; τί έπαθε;ναι ανεργεία,αλλά για την ανεργεία δεν ευθύνονται οι λαθρομετανάστες,μετανάστες κτλ κτλ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;Kαι το ενδιάμεσο γκρουπ τι το έπιασε:.....ooόχι δεν θα το πω.Αυτό που βλέπω δεν είναι καθόλου ωραίο όσο ανοικτόμυαλα κι αν προσπαθώ να το προσεγγίσω.Πάμε πίσω,πήγαμε πίσω και είναι ανησυχητικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¨οχι ρε lefti, απ' ότι φαίνεται δεν πάμε καλά. Ομαδική παράκρουση. Όλοι μείναμε στα λόγια, ήθελε νομίζω δυναμικότερη παρουσίαση των "αξιών" του συγκεκριμένου κόμματος απ' όλους μας προς τα έξω.

      Διαγραφή
    2. μωρέ στα λόγια δεν έμεινα... και τις αφισούλες μου τις έσκισα και με νέα παιδιά μίλησα όταν κι αν το έφερνε η κουβέντα -σε σχολείο δουλεύω- και τη μάνα μου έπεισα να ψηφίσει μικρό κόμμα ( σιγά μη ψήφιζε ΧΑ μετά από 7 χρόνια ανεργίας του πατέρα μου κατά την χούντα...)αλλά...απ΄ ότι φαίνεται...η ιστορία κάνει κύκλους...και "αυτό"το κλίμα έχει καιρό που καλλιεργείται.

      Διαγραφή
  2. 1) "Το 1924 οι Ναζί είχαν πάρει 6,5% στις εκλογές, βάζοντας 32 βουλευτές στη γερμανική βουλή. Εννέα χρόνια μετά, ε, ξέρεις." πηγή facebook.

    2) Δίστομο: 335 ψήφοι στην ΧΑ.

    τι άλλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά τ'άλλα όλα καλά τσόκο, ακούω Καιάδα τώρα και φτιάχνομαι.

      Διαγραφή
  3. ποια 3η ηλικία βρε παιδιά, νέοι άνθρωποι τους ψήφισαν κατά κύριο λόγο. Δυστυχώς :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλερ, είχε όλη την ηλικιακή γκάμα μέσα, μην το λες. Α, μην ξεχάσω , κι ο χαζός του σχολείου μου ήταν υποψήφιος τους.

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάλι ξέρω πως όσο ασχολείσαι με την μαυρίλα τόσο μεγαλώνει.
    Όχι άλλο κάρβουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που λες thief, εν μερει συμφωνώ, αλλά νομίζω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ασχοληθούμε, απλά όχι με τον αυτιστικό τρόπο που έκανα(με) μέχρι τώρα. Δηλ κάτι πέρα από το να γράφω μια ανάρτηση που θα τη διαβάζουν άτομα του ιδίου "φυράματος" με εμένα.

      Διαγραφή
  5. 440894 είναι το τελικό σκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που σημαίνει 1084 άτομα παραπάνω... αυτοί χάνουν που θα τους αποφεύγω

      Διαγραφή
  6. φρίκη,πάμε να τους ψεκάσουμε με μπαϊγκον????
    αυτό που βρωμάει έντονα????
    χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλύτερα να τους βαράμε με τα μπαϊγκόν, ή για να σκεφτώ.... και τα σπρέυ από κονσερβοκούτια δεν είναι?

      Διαγραφή
  7. Σενάριο νο 1. Του ευσεβή(;!) πόθου ή αλλιώς της στρουθοκαμήλου: λογικά(;) θα σε αποφεύγουν κι αυτοί.
    Σενάριο νο 2. Της επιστήμης: Τα ετερώνυμα έλκονται.

    Ερώτηση νο 1. Έχει κανένα νόημα αν είναι ένας ή 500.000 ή ακόμα 1.000.000;
    Ερώτηση νο 2. Οι αριθμοί έχουν την δύναμη (ποσότητα) ή ο φόβος (ποιότητα);
    Ερώτηση νο 3. Ποιος φοβάται ποιον;
    Ερώτηση νο 4. Ποιος κατά την γνώμη σου θα είναι ο χαμένος, ο φόβος, εσύ ή αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα θελα να πιστεύω στο 1 αλλά το ξέρεις πως η επιστήμη ξεπερνάει τα ευχολόγια. Αυτή ψήφισε ΚΚ κι αυτός ΧΑ, εχθές μου το είπανε. Ζευγάρι φίλων φίλου.

      Απαντήσεις
      1. Και βέβαια έχει νόημα. Στο 1,000,000 φεύγεις από τη χώρα.
      2. Και τα 2
      3. Μέχρι να οργανωθούμε όποιος δεν διαθέτει μπάτμαν - υπερδυνάμεις, απλά μάχεται με τη δύναμη του λόγου.
      4. Αν μένω κλεισμένος μέσα εγώ, αν βγω έξω ο φόβος.

      Διαγραφή
  8. Πλέον τα άλλα κόμματα μου φαίνονται πολιτισμένα, μέχρι και ... συμπαθή!
    Πάντως πιστεύω ότι μετά το φιάσκο του "εγέρθητο", στις επόμενες εκλογές, που θα είναι και σύντομα, θα πέσει τουλάχιστον στο μισό. Αλλιώς θα έχουμε πραγματικό πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Στάθη, αυτή είναι η κρυφή μου ελπίδα. Να καταφέρουν να εκτεθούν από μόνοι τους. Ισως να χρειαστεί κι ένα χεράκι από τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. έχω την εντύπωση πως η χα εκμεταλλεύτηκε την ηλιθιότητα πολλών χιλιάδων ατόμων που τους ψήφισαν χωρίς στην πραγματικότητα να ξέρουν (δικιά τους μαλακία προφανώς) τι ψηφίζουν! Βλέπε για παράδειγμα τους τσιγγάνους στο Μοναστηράκι. Ε, αυτό που θεωρώ σημαντικό είναι η ενημέρωση αυτών. Εσύ κι εγώ και οι της κοσμικής ή δικτυακής μας παρέας τα ξέρουμε. Γι αυτό και είπα ότι δεν είναι να παύεις να ασχολείσαι.

      Διαγραφή
  10. Αγόρασα ξυπνητήρι "Χ.Α."!
    Στο 1ο "εγέρθητOY" που πάτησα snooze με πέταξε έξω από το δωμάτιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ήταν συνειδητοποιημένα άτομα ως προς την επιλογή τους, κι εγώ δε θα 'θελα πάρε δώσε μαζί τους. Δεν τα δικαιολογώ, μόνο κάνω φόκους στις αιτίες που οδήγησαν σε τέτοιες σπασμωδικές επιλογές, με αποτέλεσμα να μπουν στη Βουλή τα ακατονόμαστα ανθρωποειδή. Αρνούμαι να δεχτώ ότι 439.811 Έλληνες ενστερνίζονται νεοναζιστικές αντιλήψεις. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης, μετά την αρχική παγωμάρα που ένιωσα, αποφάσισα να μη δω το ζήτημα σοβαρά, αλλά σαν μια πολύ κακόγουστη πλάκα, που θα ξεφουσκώσει μόνη της. Άρχισε ήδη με το "εγέρθητο"...

    ΥΓ: 1000 like για το ανώνυμο σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νίτσα, και πλήρη "γνώση" του τι εστί ΧΑ να μην είχαν είναι σίγουρο πως ψήφισαν με λέξεις όπως: Ξεβρώμισμα, Κρεμάλες, DNA, Αρχαιοελληνισμός, Λάθρο κλπ να γυρνάνε γύρω γύρω από το κεφάλι τους. Η "νομιμοποίησή" τους θα επηρρεάσει τον τσαμπουκά που εκδηλώνουν σε ζητήματα που αφορούν το Σχολείο Μεταναστών, το Athens Pride, ή τη δημιουργία Τζαμιού για παράδειγμα; Αυτό περιμένω να δω.

      Διαγραφή
    2. Επίσης, ψήφισαν βιώνοντας την απόλυτη υποβάθμιση και εγκατάλειψη των περιοχών τους στο έλεος της τύχης τους. Προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης, δεν τα αναφέρω αυτά θέλοντας να τους δικαιολογήσω ή να τους δώσω άλλοθι, απλώς προσπαθώ να διατυπώσω πιο εύστοχα ό,τι και στο προηγούμενο κόμμεντ μου, ότι, δηλαδή, στρέφω πρωτίστως την αποστροφή και την απαξία μου σε εκείνους, που με τις πολιτικές και την ανεπάρκειά τους, επέτρεψαν την εμφάνιση και τη δράση ακραίων στοιχείων.

      Διαγραφή
    3. Πάραυτα, έχω την εντύπωση πως "σαν έτοιμο από καιρό" το μισό εκατομμύριο σχεδον των ...συμπατριωτών μας περίμενε το όχημα που θα καβαλούσε για να εκφράσει τα κατώτερα των ενστίκτων και συναισθημάτων του. Δυστυχώς νομίζω πως είναι η βλακεία που ανέκαθεν ξορκίζαμε κοροϊδεύοντας που παίρνει σάρκα και οστά.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails