30 Μαΐου 2012

το χώμα (του συνεργείου)


Μεταφέρω το δελτίο τύπου που μου έστειλαν τα παιδιά του Συνεργείου:

"Το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ μεταφέρεται για λίγο στην πλατεία Αυδή (Γιατράκου 2) του Μεταξουργείου και παρουσιάζει από τις 31 Μαΐου και για έναν μήνα ένα από τα σημαντικότερα έργα της σύγχρονης ισπανικής δραματουργίας «Το Χώμα» του J. R. Fernández. 
 Η σκηνοθέτης Γιολάντα Μαρκοπούλου, με "συνεργούς" της την Αλεξάνδρα Σιάφκου και τον Αριστοτέλη Καρανάνο (σκηνικά - κοστούμια), καθώς και μια άκρως ενδιαφέρουσα ομάδα ηθοποιών (Όλγα ΤουρνάκηΓιώργο Μπινιάρη,  Μαρία Αιγινίτου, Theo Alexander, Τάνια Παλαιολόγου, Barkat Hosseini και τον μικρό Ηλία Καράμπελα) διηγούνται μια ιστορία με στοιχεία θρίλερ, πρωτότυπη φόρμα, αστυνομική πλοκή και αμείλικτα ερωτηματικά.
 Η μουσική του Λάμπρου Πηγούνη, η κίνηση της Ζωής Χατζηαντωνίου και οι φωτισμοί της Ηλέκτρας Περσελή ζωντανεύουν ένα εγκατελελειμμένο σπίτι του Μεταξουργείου και το κάνουν να μοιάζει πότε με ανδαλουσιανή αυλή, πότε με αρένα για ταυρομαχίες, πότε με σπίτι με πολλά κρυμμένα μυστικά".



Τα παιδιά του Συνεργείου τα γνωρίζω προσωπικά. Κάποιοι είναι μάλιστα απ' αυτό που λέμε Φίλοι. Το έργο θα το δω την Παρασκευή, οπότε γνώμη δεν έχω ακόμη να παραθέσω. Παρ' όλα αυτά τους εμπιστεύομαι μιας και έχω δει τις περισσότερες από τις παλιότερες δουλειές τους.

Δυο τρεις φωτογραφίες που τράβηξα σε κάποια πρόβα τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails