24 Νοεμβρίου 2011

κι όποιος προλάβει


Και μέσα σε όλα μην ξεχάσω μια ενδιαφέρουσα κίνηση του ΕΚΚΕ.  Όχι, δε μιλώ για το Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κίνημα Ελλάδας στο οποίο ανήκε ο δότης μπαμπάς του μωρού με τα δύο κεφάλια και  τη λατέρνα που παίζει ρέγκε αλλά το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, το οποίο δίνει δωρεάν πολλές από τις εκδόσεις του λόγω περιορισμένου αποθηκευτικού χώρου. 

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να βρούμε κάτι ενδιαφέρον εκεί αφού καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων (οικονομία, δημογραφία, κοινωνιολογία, ιστορία). Μπορεί κάποιος να πάει  κάθε Τρίτη και Πέμπτη (10:00 – 13:00 το πρωί) και μέχρι τέλη Νοέμβρη στην οδό Χαλκηδόνος 52, στους Αμπελοκήπους.

Αν πάτε, καλό θα είναι να έχετε μεριμνήσει για το πως θα τα κουβαλήσετε (π.χ. μια μεγάλη, γερή τσάντα, αυτοκίνητο, κλπ.). Αν γνωρίζετε  και κάποιον άλλο που πιθανόν ενδιαφέρεται, προωθήστε το μήνυμα, γιατί υπάρχει περίπτωση όσα περισσέψουν να σταλούν για ανακύκλωση.


μέρος δεύτερον

πως είπαμε ότι με λένε;

Και φυσικά (για να μην ξεχνιόμαστε) αύριο 25/11 όπως και κάθε Παρασκευή θα βρίσκομαι "στον λεμονοστίφτη" από τις 10:00 το πρωί και μέχρι τις 12:00, φυσικά στον indieground radio. Μετά φεύγω με τη Β και τον Ν γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πάμε να βαφτίσουμε (ναι και οι τρεις) ένα από τα πιο φρέσκα μέλη της παρέας, θα τον βγάλουμε Οδυσσέα.


άκου πατώντας εδώ


υγ. Αν δεν προλάβω να ανεβάσω την εκπομπή αύριο, θα το πράξω (για όποιον φυσικά ενδιαφέρεται) την Κυριακή βράδυ.

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails